Vett már valaki újfajta Medi-lab tesztet, ami nem kék-zöld hanem rózsaszín tesztcsíkos?
Aki használta már az mondana véleményt?
Én most azt vettem 2db-ot.Mindkettőn megjelent időn belül egy halvány rózsaszín vonalka,de nem tudom eldönteni hogy a teszt alapból ilyen vagy tényleg terhes lehetek.
Még szoptatok,1 éves múlt a lányom.Rendszertelen a havim.Szeptember elején volt meg utoljára.Együtt a párommal 4.én,és 5.én voltunk.
Hányingerem 2szer volt elég intenzíven,szombat reggel a kávétól,és vasárnap egész éjszaka.A hasam 1 hete fáj mintha megjönne.Tele lettem gusztustalan nagy pattanásokkal,amik több éve nem is voltak rajtam.és megint megnőttek kicsit a melleim.
Szerintetek?
Szia!
A lányommal is ez volt de hetekig tartott.Most csak tegnap reggel volt egy ici piciazóta sem.Holnap csinálok másik tesztet.
Szia!Hát megcsináltam a tesztet,rögtön 2-t is,mert nem hittem a szememnek.
Mindkettő pozitív de halványan még,viszont erősebben mint a medilabok voltak.Ezek 10-es vaterás tesztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!