Ma a nagyfőnök behívott mindenkit, hogy a H1N1 oltás beadatása erkölcsi kérdés és szeégyelli magát, hogy valaki még nincs beoltatva. Babát tervezek és nem merem! (Akár már most is terhes lehetek) Szerintetek? Nagyon, nagyon félek.
Ha ilyet mond, akkor neki is van főnöke.
A baba a fontos. Megmondanám neki, tartson csak akkor erkölcstelennek. Ha valóban babás vagy, már nem kell sok időt együtt töltenetek egyébként sem.
Én is ezen gondolkodom, merjem, vagy ne.Viszont ugyebár ez nálunk már a második turnusa a betegségnek.Az elsőt elkaptam sikeresen.Először fájtak a szemeim,majd a fejem, utána a végtagjaim, de nagyon.És 4 napig 39 felett volt a lázam.Nem nagyon ment lejjebb akármit vettem be.Örültem, ha pár órára lement ugy 38,5-re.Aztán ahogy jött, ugy ment is.Sok gyümölcsöt ettem, vitaminokat.
Nem tudom mit tegyek, lehet én is babás vagyok, pár napom van a nem vártig.De szerintem ha megfelelően táplálkozunk, vitaminokat szedünk (én a Femibion 800-at) akkor nem kell tartani tőle.
Szia neharagudj hogy megkérdezem de ki a dokid a SOTE-n ?
Amúgy a munkahelyeden nem kötelezhetnek arra hogy beoltasd magad még az egézség ügyben sem én abba dolgozok és babát szeretnék és a főnőkőm azt mondta rám bizza. Ne hagyd magad hogy kötelezzek rá ha te nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!