Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pecsételés után mégsem jött...

Pecsételés után mégsem jött meg, mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

1,5 éve szültem, de még mindig nem pontos a menstruációm, általában 28-40 nap közt mozog.

Tegnap, hétfőn volt a 32. napom, volt némi élénkpiros maszatolásom, a hőm is leesett, de mára megint felment és a vérzésnek is nyoma veszett.

Peteéréshez ez elég kései időpont, nincs nyúlós folyásom se, inkább már száraz, terhesség meg most nemigen lehet, mivel sajnos ebben a hónapban csak múlt csütörtökön tudunk egyedül együtt lenni a férjemmel.

Szeretnénk amúgy kistesót, de ez így aggasztó, lehet, hogy valami hormonproblémám van?

Járt valaki hasonlóan, hogy azt hitte megjött, aztán mégsem?

Mi okozza?

2013. okt. 22. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Az hogy 28-40 nap között mozog a menstruációd az nem pontos és nem is normális. A pontos és normális az ha mindig pl. 26 vagy 28 vagy valakinek 30-32 napra jön meg, de mindig ugyan annyi napra, ez az ingadozás nem normális. +/-1-2 nap még beleférne. Én felkeresnék ez ügyben egy orvost, mert ahogy írtad lehet, hogy hormonprobléma lehet. Tesztet csináltál?
2013. okt. 22. 16:27
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem teszteltem mivel csak 5 napja volt a szex, a vérzés pedig tegnap, ha terhes lennék se mutatná még ki, de nem hinném, hogy emiatt véreztem (a szex csütörtök este volt, a vérzés meg hétfő reggel...3,5 nap után nemigen lehet beágyazódás).

Dokihoz sajnos nem tudok menni, mert nincs kire bíznom a gyereket (párom az ország másik felén dolgozik, nagyon keveset jár haza).

Ma is nézegettem, nyoma sincs vérzésnek, nagyon furcsa.

2013. okt. 22. 16:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát akkor ez tényleg érdekes, ha azóta nyoma sincs a vérzésnek... és az is igaz hogy 3,5 nap alatt nem lehetsz terhes. És előtte nem voltatok együtt, még korábban és esetleg abból?
2013. okt. 22. 17:54
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem sajna :(
2013. okt. 22. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!