Pecsételés után mégsem jött meg, mi lehet a baj?
1,5 éve szültem, de még mindig nem pontos a menstruációm, általában 28-40 nap közt mozog.
Tegnap, hétfőn volt a 32. napom, volt némi élénkpiros maszatolásom, a hőm is leesett, de mára megint felment és a vérzésnek is nyoma veszett.
Peteéréshez ez elég kései időpont, nincs nyúlós folyásom se, inkább már száraz, terhesség meg most nemigen lehet, mivel sajnos ebben a hónapban csak múlt csütörtökön tudunk egyedül együtt lenni a férjemmel.
Szeretnénk amúgy kistesót, de ez így aggasztó, lehet, hogy valami hormonproblémám van?
Járt valaki hasonlóan, hogy azt hitte megjött, aztán mégsem?
Mi okozza?
Nem teszteltem mivel csak 5 napja volt a szex, a vérzés pedig tegnap, ha terhes lennék se mutatná még ki, de nem hinném, hogy emiatt véreztem (a szex csütörtök este volt, a vérzés meg hétfő reggel...3,5 nap után nemigen lehet beágyazódás).
Dokihoz sajnos nem tudok menni, mert nincs kire bíznom a gyereket (párom az ország másik felén dolgozik, nagyon keveset jár haza).
Ma is nézegettem, nyoma sincs vérzésnek, nagyon furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!