Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Meg lehet előzni a meddőséget?

Meg lehet előzni a meddőséget?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok . Bolondnak fogtok tartani de nap mint nap megfordul a fejembe , hogy mi van akkor ha már meg találom életem párját összejön a karrier minden és családot szeretnénk alapítani.Mindig eszembe jut ,hogy mi van akkor ha meddő leszek ? :( Tudom most még az iskolán kéne ,hogy járjon az eszem, nem kell így előre szaladni. Csak szerintem fontos ,hogy a testünkkel úgy kel már most is bánni ,hogy később ne az legyen ,hogy emiatt meg amiatt nem sikerül teherbe esnem. Szóval szerintetek ebben a korban ,hogyan vigyázzak magamra,hogy ha majd oda kerülök jó pár év múlva akkor a lehető legkevesebb probléma lépjen fel. ELég furcsa kérdés de remélem azért kapok jó válaszokat ! köszönöm előre is

2013. okt. 21. 12:35
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Mivel hüvelygomba nélkül sem egészséges, így persze, hogy rossz.

-a tanga hozzájárul ahhoz, hogy az adott rész befülledjen;

-a szoros kontakt miatt a fehérnemű anyaga vagy a tisztasági tangánál örökké nedves;

-> a gomba a meleg, nedves környezetben érzi a leginkább jól magát.

Plusz: ugye tangánál állandó "összeköttetés" van az ánuszod és a hüvelyed között -> így a legnagyobb higiénia ellenére is előfordulhat, hogy a csúnya bacik nem jó helyre kerülnek és ezáltal fertőzést okoznak.

Mit jelent egyáltalán a néha-néha? Ha évi 1-nél többször előfordul, akkor az nem néha!

2013. okt. 21. 13:40
 12/18 A kérdező kommentje:
Hàt az mindenképpen hüvelygomba amikor bepirosodik , nagyon viszket, sok hüvelyvàladék. ILyenkor a baràtommal nem is birnék együtt lenni mert nagyon fájdalmas lenne behatolàs. amikor ilyen tüneteim vannak canesten kuppal vagy krémmel szoktam kezelni àlt 3 napon belűl elmùlik . kicsit többször van mint évente egyszer inkàbb évente 2 x max 3 de az telleg max!Ha ilyen tüneteim vannak ak ez tuti hogy hüvelygomba? NŐgyogyaszhoz évente jàrok . Fuu soha nem tudnék tanga nèlkül lenni :s .. nincs is.màs fajta bugyim
2013. okt. 21. 21:53
 13/18 anonim ***** válasza:

Na, a legrosszabb, amit ilyenkor tehetsz, hogy magadat kezeled valami vény nélküli szerrel, ahelyett, hogy elblattyognál az orvoshoz, aki kenetet vesz és ténylegesen megállapítja, hogy bakteriális vagy gombás fertőzésed van.

Miért?

Mert, ha nem az, amire te gondolsz, akkor több kárt okozol, mint hasznot (és akkor is, ha látszólag elmúlik a szertől).

(Az mondjuk jó, hogy ilyenkor nem erőltetitek a szexet, bár ettől függetlenül: őt is kezelni kellene ilyenkor, mert az óvszer nem véd gomba ellen és akkor is visszaadhatja neked a fertőzést, ha ő tünetmentes)

2013. okt. 21. 23:59
 14/18 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen! Csak az a gond ,hogy mikor ilyen tüneteim jelentkeznek mire kapnék időpontot addigra el is múlik szerintem. Mert eddig csak Klinikára mentem ugye oda nem kell időpont, de ott meg se vizsgáltak csak elmondtam a tüneteimet és már írta is fel a Canestent. Rákszűrésre is klinikára jártam eddig mindig. Szerintetek érdemes lenne bejelentkeznem mondjuk anyukám nőgyógyászához?
2013. okt. 22. 09:44
 15/18 anonim válasza:

Ahogy olvasom a hozzászólásokat,azt senki nem írta neked ami a leglényegesebb!

A gumi nem biztonságos és könnyen teherbe eshetsz!

Az abortusz eszedbe sem jusson,mert először is gyilkosság!!

Másodszor attól tényleg a legkönnyebb meddőnek lenni!!

2013. okt. 22. 10:46
 16/18 anonim ***** válasza:

15-ösre oda se figyelj!

A gumi rendeltetésszerű használat mellett kellő biztonságot nyújt.

A másikra: persze, ha anyukád orvosa jobb, akkor járj ezentúl hozzá!

2013. okt. 22. 11:02
 17/18 anonim ***** válasza:
A gumi a legbiztonságosabb. Ha ki is szakad, azt lehet ellenőrizni, és be lehet venni eseményutánit.
2013. okt. 22. 11:25
 18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat esetleg még ha van tippetek! Írjatok!
2013. okt. 23. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!