Baba vagy nem baba? Aki volt már hasonló cipőben, kérem olvassa el.
Bele is kezdenék.Múlt hónapban 2 hét késéssel megjött(soha nem késett ennyit) .Nagyon görcsölős típus vagyok,annyira, hogy gyógyszer nélkül egyáltalán felkelni sem tudok,de a múlt hónapban egyáltalán nem fájt.5 napig tart a menzeszem, de 2 nap vérzés után teljesen elmúlt,majd a negyedik nap délután pecsételtem, de estére az is elmúlt.Most 18-án kellett volna megjönnie,de még mindig semmi,görcsölni sem görcsölök.Viszont van 2 tünetem.Lüktető érzés a hasamban, minden este lefekvés után a köldököm és az alhasam vonalában érzem. Illetve rosszul vagyok a csokitól,ami számomra meglepő, mert már menzi előtt egy héttel olyan csoki éhségem van, hogy ha nem eszek hisztis leszek, de most rá sem tudok nézni.Tesztet csináltam ép most ami negatív lett.Holnap ismételnék.Volt már valakinek hasonló tünete? Ha igen baba lett belőle? Remélem igen,én már nagyon szeretném.Óvszerrel védekeztünk eddig,mert jövőre terveztük a babát, de ha most jönne sem lenne baj :) Köszönöm a válaszokat!
Gabi
Haaaaat, szerintem akkor nem sok esely van ra, hacsak nem szakadt ki, vagy valami...
De ne legyen igazam, szerintem varj meg 4-5 napot az ujabb teszttel, ha addig nem jon meg. Drukkolok nagyon! :)
9hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!