Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jónás naptár valaki segítsen...

Jónás naptár valaki segítsen nem értem?! Ezt adta ki és nem tudom értelmezni.

Figyelt kérdés
[link]
2013. okt. 18. 17:54
 1/2 anonim ***** válasza:

Ez a Jónás naptár nem valami megbízható dolog. Bár elhiszem, hogy aki teherbe akar esni, az mindent kipróbál, mert vesztenivalója nincs.

Anno én is megnéztem az én "termékeny" napjaimat. Már eleve nem tűnt jónak, mert a termékeny napjaimat a menstruációs napjaimra tette (a leírásban azt olvastam, hogy a kettő nem zárja ki egymást, bár biológiai ismereteim erre igencsak rácáfolnak) Azért bejelölgettem a napokat a naptárban, annak ellenére, hogy menstruációm első napján nem szoktam nemi életet élni. Aztán persze két héttel a "Jónás napjaim" előtt, a ciklusom középidejében teherbe is estem. Ennyit a Jónás naptárról.

2013. okt. 18. 19:11
 2/2 anonim ***** válasza:

En sem nagyon hiszek benne.

Neked azt irja,hogy okt.15.-diken este,16,17,18.-an delelött vagy termekeny. 19.-dike mar nem jo,hisz az a Jonas napod. :-)

2013. okt. 18. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!