Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek befolyásolja a...

Kata7890 kérdése:

Szerintetek befolyásolja a megtermékenyülést az, ha valakinek hüvelygomba fertőzése van?

Figyelt kérdés
Vagy lehetséges így is teherbeesni?
2013. okt. 17. 13:29
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha hüvelygomba fertőzésed van, akkor nem kellene szexuális életed élned.ilyen alapon tehát persze, hogy befolyásolja.
2013. okt. 17. 13:37
 2/9 anonim ***** válasza:
Könyörgöm legyünk már annyira igényesek hogy kezeltetjük magunkat és utána a jöhet a baba "Projekt"!A.
2013. okt. 17. 14:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Fizikailag lehetséges ilyenkor is teherbe esni, persze. De azért jobb ha előtte kikezelteted... Ráadásul terhesen, főleg az elején nem szedhetsz sem antibiotikumot, és enyhén szólva az sem tesz jót a terhességnek, ha közben kúpozod ott mindenfélével...
2013. okt. 17. 15:24
 4/9 A kérdező kommentje:
Hát képzeld el hogy kezeltetem magamat mivel ez most jott ki nem rég. De szerintem nem így kellene választ adni annak aki éppen segítséget kér. Lehetséges megkellene kérdezni tőllem hogy mióta van nem pedig egyből lenézni a másikat.. Ilyen féle válaszadásra nem vok kíváncsi,inkább akkor már ne is írj ide.. Koszi.
2013. okt. 17. 15:25
 5/9 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen a válaszokat,csak kicsit aggódtam emiatt hogy lehetséges terhes vagyok de még várni szeretnék a tesztel az első menszeszemig. Kozben persze írtak fel gyógyszert amit szedhetek ha véletlen terhes is vok. Folyamatban van a gyógyulásom,csak nehogy legyen valami a babával ha esetleg van babym.
2013. okt. 17. 15:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!!!Én nem nézek le senkit csak a véleményem írtam le!!!! De hogy őszinte legyek baromira nem igényes nőre vall ha hüvelygomba ellenére óvszer nélkül szexel!!Gondoltál már arra hogy talán azért nem múlik mert párod vissza fertőz???? Kül meg Kérdezd az orvost ő tud csak igazán megnyugtató választ adni!!!!!A.
2013. okt. 17. 17:19
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Látom, régi a kérdés, de az utolsó válaszoló nem fogta fel, hogy itt most arról volt szó, hogy előbb megtörtént az együttlét, majd UTÁNA előjött a gomba. És a kérdés arra irányult, hogy ez így befolyásolhatja-e a beágyazódást/megtermékenyülést.

Javítsatok ki,ha mégsem így van. Én pl pont így jártam most, ezért is keresgélek hasonló kérdéseket, de szomorúan látom, hogy szinte mindegyiknél csak a "kezeltesd magad, mielőtt szexelsz" típusú lehurrogások vannak tanácsok helyett :(

2015. febr. 16. 11:34
 8/9 anonim válasza:
Pont igy vagyok en is. Vegre volt ovu, sikerult jol idoziteni, erre ra 3 napra jonnek a gombas tunetek. Kezelem, meg szorakozok vele, de nem eloszor tortenik ez, h ovu utan par nappal megbetegszem es tart az egesz kb 1 hetig.
2015. szept. 29. 18:42
 9/9 anonim válasza:

És akinek olyan gombás fertőzése van, amire már semmilyen gyógyszer nem használ, akkor nem elég, hogy ezzel éljen együtt, de még gyereket se vállaljon?

Nem mindenki olyan szerencsés, hogy egy Canesten Kombi megszünteti a panaszait..

2018. febr. 1. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!