Milyen vizsgálatok vannak most a terhesség alatt, van-e valami "más" ha 38éves vagyok? "Rég voltam terhes, nagylányaim vannak. "
Szia!
Nekem is van egy 12 éves lányom (akkor 24éves voltam) és 36 évesen szültem a kisfiamat aki most 11 hónapos. De semilyen különleges vizsgálatokat nem végeztek rajtam csak az olyanokat amiket egyébbkén is elvégeznek minden terhes kismamán.Viszon nálunk tervben van a következő baba is már a 4-ik hónapja próbálkozunk ha minden oké lesz és sikerül mire megszületik addigra már nagyon közel leszek a 38-hoz.Bocsi,hogy minden féle mást is írtam mint amit kérdeztél. De szerintem nem csinálnak semmit ha csak valmilyen eredmény nem olyan lenne mint amilyennek lennie kell.
Semmi fortélyom nem volt. Ugyanis nagyon lány szerettünk volna főleg a párom. :-)
De hát igy is imádjuk. De most újra próbálkozunk hátha lány lesz. Sok sikert neked is.(fiú ügyben)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!