Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki milyen napokon esett teherbe?

Ki milyen napokon esett teherbe?

Figyelt kérdés

Jó néhány hónapja már figyelem a testemet. Hosszú hónapokig nem estem teherbe, de most le is álltunk a babadologról. Én már kicsit pesszimista vagyok és ebben a hónapban egyáltalán nem védekeztünk, mert már úgy vagyok vele, hogy biztosan úgysem lesz itt baba. Szóval figyelem a testem és a hétvégén enyhén görcsölt lenn középen a hasam és bal oldalon, ahol gondolom a petefészeknek kellene lennie. Ebből arra gondolnék, hogy akkor volt peteérésem. Mi pont akkor nem voltunk együtt, viszont az előtte és utána kb. 2 nappal igen. Igaz most leálltunk a babadologról, de azért én még mindig reménykedem. Vajon lehetséges így teherbe esni? Utólag visszagondolva ha ti éreztetek a hasatokban ovufájdalmat, akkor eshettetek teherbe vagy akörüli napokban? Szóval mikor lehet teherbe esni?

Mióta leálltunk a babatémával, naptármódszerrel védekezünk és az állítólagos termékeny napokon Pharmatexet használunk, csak most nem használtam egyszer sem.

2009. nov. 10. 14:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem a gyógyszer elhagyása után januártól nem jött meg a menstruációm,nem voltak ovus fájdalmaim,semmi előjelek.Nem néztünk peteérést,semmit és egy pár alkalom után összejött a kis maszat.Most vagyok 36 hetes.
2009. nov. 10. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:

A történetem a következő:

Fogamzásgátló után kivártuk a 3 hónapot. A 4.-ben elkezdtem hőmérőzni, hogy van e egyáltalán peteérésem, plusz még cicka teáztam is.

A párommal próbáltunk minél többet együtt lenni. A görbém azt mutatta, hogy a 17. ciklusnapomon jártam, peteérésem pedig még mindig nem volt. Ekkor tudtunk együtt lenni, mert két nap múlva a párom külföldre utazott. Azon a napon leesett hőm, majd ez 4 napig állandósult (ugyanannyit mértem minden nap) A párom hazajött és mondtam is neki, hogy lekéstük a dolgot. Ennek ellenére természetesen együtt voltunk. Másnapra pedig megugrott a hőm. Szóval nekem nem úgy volt mint másoknak, hogy leesik, majd másnapra fel is ugrik. Mindennek ellenére hónap végén pozit teszteltünk. Az orvosom azt mondta késői pé-m volt, ami a 20. ciklusnapra volt tehető.

Úgyhogy látod mi vagyunk az élő példa, hogy peteéréshez viszonyítva vagy túl korán, vagy túl későn voltunk együtt, mégis Baba lett a pocimban.

Kívánom Neked is, hogy minél hamarabb így legyen.

üdv: 20 hetes kismami

2009. nov. 10. 14:59
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért álltatok le a baba projektről?
2009. nov. 10. 15:04
 4/6 A kérdező kommentje:
Azért, mert épp munkahely váltás közben vagyunk.
2009. nov. 10. 15:19
 5/6 anonim ***** válasza:
En ovutesztet hasznlatam. Nallam 2 napig volt pozitiv az ovuteszt. Az elso pozitiv napon voltunk egyutt, a amsodik pozitiv napon nem voltunk egyutt es az ezt koveto negativ napon ismet egyutt voltunk. Most 25 hetes kismama vagyok.
2009. nov. 10. 15:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is két napig volt pozitiv az ovutesztem. A 2. napon voltunk együtt, és az utána lévő negativ napokon +3nap:) 5 hetes kismami:)
2009. nov. 10. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!