Normális, hogy egy hete mindjárt megjön érzésem van? Holnapra nem várom
Miért van mindjárt megjön érzésem már vagy egy hete? Hol erősebb, hol gyengébb, hol semmilyen érzés. Mensi előtt két három nappal szoktam ilyet érezni, de ez már egy hete tart.
Volt valakinek ilyen és terhességet jelzett a hosszú mindjárt megjön érzés?
Hát van aki a terhesség első hónapjaiban megbetegszik..
Olyankor van,hogy barnásabb színű..És bizony van ,hogy ilyen érzéseket kelt benned...
Nekem is volt ilyen, több mint egy hétig mindjártmegjön érzés, pedig én is mindig csak mensi előtt érzem max.1-2 nappal. El is kezdtem reménykedni, hogy hátha babát jelent, de sajnos nem lett. Megjött a mensim, csak később, mint az előző hónapokban...
Én is kíváncsi vagyok, vajon mi okozhatja ezt a sokáig tartó mindjártmegjön érzést? Nekem épp tegnap jött meg, és ezúttal nem volt ilyen érzésem, csak csütörtöktől.
Szóval inkább ne éld bele magad semmibe, mert annál rosszabb csalódni, de természetesen drukkolok, hogy neked ne jöjjön meg és babás légy.
Írd majd meg, mi lett, megjött-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!