Szuper pécsi nőgyógyászt keresek, aki 2 vetélés után végre segítene rajtam, tudtok ajánlani valakit?
Nezd, a Vizer az egy nagyon alapos es kedves doki, ultrahangban o most a legjobb Pecsen. O az egyik legdragabb doki is, a Da Vinciben rendel, 15e egy alkalom, de ezert a penzert tenyleg a legjobb tudasat kapod, nem siet, annyi ideig foglalkozik veled, ameddig csak kell. Ezt tapasztalatbol tudom, voltam nala tobbszor is. De nem o a dokim, csak masodvelenyert mentem hozza, de vegulis maradtam a dokimnal. Az en dokimat azert nem merem egyertelmuen ajanlani, bar en nagyon szeretem, jol kijovok vele, de sokan meg nagyon utaljak. O a Toth. A Toth egyebkent olcsobb, nincs fix vizitdij, a citologia a legdragabb nala, 8.000, minden mas vizsgalatert es megbeszelesert ennel kevesebbet ker. Veszpremi, Varnagy es Panka. Hozzajuk sok ismerosom jar, de nekem nincs tapasztalatom veluk. Naluk 8-10.000 egy vizit.
De! Lehet, hogy a megoldast nem egy nogyogyasz, hanem egy endokrinologus nyujtja majd a problemadra! Az endokrinologus egy hormonrendszerre specializalodott szakorvos. A hormonokhoz a nodokik nem is igazan ertenek. Endokrinologusbol egyertelmuen Nagy Zsuzsannat ajanlom, nekem is o segitett.
Dr. Várnagy Ákos. Röviden egy Isten.
2 babámat köszönhetem neki, csak jókat tudok róla mondani. Privátban megadom a számát, ha szeretnéd, illetve ha van konkrét kérdésed, arra is szívesen válaszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!