Baba lesz belőle?
Figyelt kérdés
26-28 napra szokott megjönni,de pont egy hete együtt voltunk a férjemmel...ma kell megjönnie vagy szombaton. Fàj a hasam,de nem a petefészkem, hanem a méhem...nem mindegy hogy fekszem ,mert akkor mégjobban fàj. A mellem napról napra egyre jobban érzékenyebb....és a hideg is ràz, felvagyok puffadva... a hànyinger is egyre erősebb( de most még nem vészes.) Csinàltam tesztet de negatív lett. Ha szàmolgatok akkor is elég korai még. Mikor csinàljak megint,hogy ne legyen hiàba?2013. okt. 10. 12:13
1/2 anonim válasza:
Ez még biztosan korai volt.Én a helyedben várnék hogy késsen.Mondjuk hétfő reggeliből próbálnám,ha kibírod addig,és kívánom hogy ne jöjjön meg!
2/2 A kérdező kommentje:
Én is hétfőre vagy vasàrnapra gondoltam...
Van màr egy 10 hónapos lànyom és nàla is 1,5 héttel a menzesz előtt màr apró jelei voltak...csak ez a hasfàjàs aggaszt. A lànyomnàl is szednem kellett az utrogestant..mert előtte volt egy vetélésem,félek,ha nem kezdem el időben szedni,megint ez lesz a vége..:((
2013. okt. 10. 15:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!