Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez nem számít halvány pozinak?

Ez nem számít halvány pozinak?

Figyelt kérdés

[link]

a felső tesztre gondolok!

2013. okt. 9. 09:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ha van csik akkor inkább pozitív. a száradási csik nem olyan gyakori. a legtöbb nő sosem produkál olyat. Én 4 éve tesztelek rendszeresen tehát rengeteg tesztet elhasználtam már de sosem volt mégcsak száradási csikom sem.
2013. okt. 9. 10:58
 12/18 A kérdező kommentje:
nőgyógyászhoz,múlt héten kellett volna megjönnie olyan 1-2-án kb
2013. okt. 9. 10:59
 13/18 anonim ***** válasza:

Szerintem negatív. Bár elég homályos a kép, de ezek alapján én negatívnak látom, még halvány 2. csíkot sem látok.

Amúgy ha már ennyi napja késik, akkor legalább a reggeli vizeletből láthatóan pozitívnak kellene lennie szerintem, akár ha halványan i, hogy ez terhesség legyen.

Mondjuk az sem mindegy, hogy milyen hosszú ciklusaid vannak. Mert ha 28 vagy annál rövidebbek, akkor ennek már szemmel láthatóan pozitívat kéne szerintem mutatnia.

Ha hosszabbak a ciklusok, akkor még lehet terhesség.

De amúgy ha terhesség miatt kértél csak időpontot az orvoshoz, akkor ez még nagyon korai volt.

2013. okt. 9. 11:06
 14/18 A kérdező kommentje:
nem az miatt kértem,hanem múlt hét hétfő óta barnázom 3-szor volt nagyon kevés mennyiségű vérzésem de nem jön meg rendesen,hosszú ciklusaim vannak!általában 5-6hetente jön meg!
2013. okt. 9. 11:09
 15/18 anonim ***** válasza:
Akkor azt mondom, hogy van remény. Hüvelyi uh-d is lesz holnap?
2013. okt. 9. 11:13
 16/18 A kérdező kommentje:
nem tudom!
2013. okt. 9. 11:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Ha 1-2én kellett volna megjönnie,a tesztnek már mutatnia kellene ha van baba.De ettől még drukkolok neked :)
2013. okt. 9. 13:15
 18/18 anonim ***** válasza:
ha 5-6 hetente jön meg akkor ki kéne viszgálni hogy ez miért van, általában hormon probléma áll a hátterében pl PCOS. Már ki kéne mutatnia ha már ennyi ideje meg kellett volna jönnie.
2013. okt. 9. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!