Soron kívüli menstruáció vagy peteérés?
Ma vagyok 15 napos. Május elején volt egy vetélésem, azóta megérzem a peteérést. A menstruációm nemrég állt vissza a régi kerékvágásba. Először 30 majd 27, majd megint 30, s onnantól kezdve 27 napra jön meg. Igaz, ez egy nappal kevesebb a vetélés előttinél. Körülbelül ciklus közepén alhasi fájdalmam szokott lenni a vetélés óta, előtte a mens előtt egy nappal fajt, jelezve a mensit, az most már nincs.
Eddig csak rövid ideig tartó fájdalmat éreztem ciklus közepén, de ezzel a ciklussal más volt. Már tegnap kicsit éreztem, és már tegnap gyanús volt, mert hosszabban tartott. Ma meg folytatódott, sőt, erősebb lett. Két oldalt is szurkál, fáj. Hüvelyem is szurkál, feszül, fáj, kicsit hasonlóan ahhoz, amit lányom (3 éves) születése óta szoktam érezni mensikor. De csak mensikor, az erősebb napokon, de akkor nagyon szokott fájni, feszülni. Ma tompábban, és kicsit másképp, de valami olyasmit éreztem....dehát nem is vérzek, s csak a ciklusom felénél járok. Fáradt voltam, hányingerem volt kicsit, fajt a fejem, kicsit émelyegtem, rosszul voltam, vádlimban fáradtságot, fájdalmat éreztem. Mellem nem fáj, nem feszül. Előző mensim rendesen megvolt. Azért csináltam egy tesztet, biztos ami biztos alapon, de negatív lett, ahogy gondoltam.
Volt már valaki, akinek a szervezete így jelezte, vagy hasonlóan a peteérést?
Még a hátamban is érzem kicsit a fájdalmat. (nem mesélem be magamnak a tüneteket, tudom, hogy nem lehetnének még tüneteim, ha teherbe estem volna a héten:D)
Valakinek valami tippje van?
Azt hiszem, valamit összeszedtem. Estefelé elkezdtem fázni, írtóra fájt a fejem. Lázmérőt nem találtam sehol (2 hete költöztünk és még egy-két dolog nem került elő). Nem vettem be semmit. Reggel ugyanúgy fejfájásra ébredtem, fázni nem igazán fázok, de a torkom enyhén fáj. Tegnap már arra is gondoltam, hogy kifázott a derekam. Ez ahogy elgondolom belefér az elmúlt hét történéseibe, még a torokfájás is.
De az alhasi fájdalom és a hüvelyi fájdalom az más tészta. Azok lehettek az ovuláció miatt.
Étvágyam volt tegnap is, ma is, de nekem mindig van, ha beteg vagyok, ha nem. Nagyon betegnek kell lennem, hogy ne legyen étvágyam.
Talán jobb is, ha ebben a hónapban nem jön össze, lehet ez a gyenge valami nem lenne rá jó hatással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!