Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Amennyiben még csak most a...

Amennyiben még csak most a napokban kezdődött a beágyazódás, a méhszájnak milyennek "kell" lennie?

Figyelt kérdés

Mármint, hol kell elhelyezkednie, milyen a tapintása, és mennyire nyitott?

Köszönöm előre is.

2009. nov. 9. 13:54
 1/3 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem ajánlatos magunkat vizsgálgatni...ovu után 5 nappal a méhszájamat az ujjam hegyével érem csak el.Tudom még korai akármire is következtetni,de lehetséges, hogy a kezdődő beágyazódás miatt van fent ennyire?
2009. nov. 9. 14:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Ilyenkor fent van, és kész, akár babás vagy, akár nem. Akkor fog leszállni, ha menszeszed közeledik.

Kérlek szépen, légy türelmes. Amíg a baba be nem ágyazódik és el nem kezdődik nagyobb mennyiségben termelődni a HCG hormon, addig ne keress magadon tüneteket. Úgyse lesz egyértelmű.

2009. nov. 9. 15:30
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.Tudom,hogy korai, csak annyira elkeseritő, hogy hónapról hónapra csalódni kell, a vetélés, a reménytelenség.
2009. nov. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!