Andrea33 kérdése:
Mikor érdemes tesztelni, ha ciklus 12-13. napján volt ovum?
Figyelt kérdés
2013. okt. 7. 13:49
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Akkor még van jó egy hetem.
2013. okt. 7. 14:02
3/6 anonim válasza:
de egyébként a legegyszerűbb ha nem várt időpontját megvárod,és akkor tesztelsz..
4/6 A kérdező kommentje:
Azt nem fogom kibírni, tutira. Annyira szeretném. :) És borzasztóan fájnak a 14. naptól a melleim. Nem is tudtam hason aludni sem az éjjel. Akkor most számoljak kb 14 napot és akkor kéne megjöjjön ugye? Tehát előbb, nem 28 napra. Hiszen előbb volt ovum. Tehát szerintem a teszt is előbb kéne mutassa. De ez csak az én elképzelésem.
2013. okt. 7. 14:21
5/6 anonim válasza:
nyilván mensi előtt is tesztelhetsz-de ekkor még nem biztos hogy kimutatja. ezért jobb megvárni a nem várt időpontját.
6/6 anonim válasza:
Nekem 14. napi ovunál 28 napos ciklusnál 25. napon délután már egyértelmű 2. csík volt sima "gagyi" teszttel.Nem muszáj kivárni a nemvártat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!