Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha nem rendszeres, de minden...

Ha nem rendszeres, de minden hónapban megjön a menszeszem mégis honnan tudjam mikor van peteérésem?

Figyelt kérdés
2013. okt. 3. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Peteérés a várható mensi előtt 14 nappal van. Semmi rendszer nincs a mensidben? pl. 23-28-23-28 vagy valami hasonló? Érdemes hőmérőzni és akkor 2-3 hónap múlva hát ha okosabb leszel, meg hát azon azért látszik ha éppen ovud van, így legalább azt is tudnád, hogy kb. 14 nap múlva fog megjönni. Van aki megérzi az ovuját , én ilyet soha nem éreztem, de ha te érzed akkor ebből is tudhatod, hogy éppen ovud van. Valamint ovukor általában megváltozik a folyás is nyers tojás fehérje állagú lesz és ebből is tudhatod, hogy akkor tájt van ovud.
2013. okt. 3. 20:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A peteérés egy folyamat a ciklus első napjától érik a petesejt, ovulációd pedig az mikor kilökődik a már megérett petesejt és ebben a 12-24 órában míg ez kilökődik tudsz teherbe esni.
2013. okt. 3. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy akkor nincs is peteérésed, egy vérvételt megérne.
2013. okt. 3. 20:17
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem totál rendszertelen, de mindig érzem a pé-t. Napokkal előtte elkezd vizes hüvelyváladékom lenni, ami pár nap múlva nyúlóssá válik. Ez 1.2 napig tart, enyhe hasszurkálás is van ilyenkor. Ez a peteérés, és tudom, hogy innentől számított 2 hét múlva megjön.

Annyira megbízhatóan jelez számomra, hogy csak kb egy héten át védekezünk a ciklusban, mikor ez a vizes cucc megjelenik, addig míg a nyálka be nem sűrűsödik. Soha nem estem teherbe , csak amikor akartuk.

2013. okt. 3. 22:38
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszi a válaszokat !
2013. okt. 3. 23:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!