Hány hetes a bébim, ha 3hete volt az aktus?! 1x voltunk együtt.
Akkor mivel ilyen hosszúak a ciklusaid, először az orvos akkor is az utolsó menstruáció első napjától számolja majd, ez alapján kb. 6 hetes leszel már, aztán később az UH méret alapján átdátumozhatja "fiatalabbra" a babádat, ha a méretei azt igazolják.
Nekem háromból kettő terhességemmel is zűr volt, két héten ment a "vita". Reméljük szülés környékén nem lesz ebből bajod és nem indítják meg feleslegesen. Ha erre sor kerülne, akkor "harcolhatsz" azzal, hogy megmondod, melyik nap volt az aktus.
Ennek ellenére én azt mondom, hogy vannak furcsaságok, a harmadik babámnál abban a ciklusban, amikor megfogant, összesen két aktus volt, az egyik a ciklus 7., a másik a 23. napján. Én meg voltam győződve róla eleinte, hogy a későbbiből van a baba, de az UH méretek alapján a korábbi volt egyedül esélyes. (Meg a mozgását is korán éreztem)
Viszont megszületni meg nem akart, annak köszönhettem, hogy nem indítottak meg, hogy azt mondták, hogy ok, a menstruáció szerint még van egy hét.
És én hiába tudtam, hogy a menstruáció szerint "logikus időpontban" NEM VOLT AKTUS, sajnos erre nem igazán adnak... Illetve nekem szerencsére, mert így születhetett meg a kicsim spontán indítás nélkül 41+6-ra.
Bocsánat, látom nem volt a centis példám elég meggyőző.
A kérdés nem úgy szól, hogy hány hetes terhességet fog megállapítani az orvos, hanem úgy, hogy hány hetes a bébim. Nos az a szegény gyerek nem lesz idősebb a fogantatásának pillanatánál, akkor se ha belegebedtek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!