3 gyermekes szülők?
Mikor azt kérdik, lesz-e negyedik, azt szoktam mondani, hogy "tervezetten nem".
Amúgy akár lehet is. Hármat akartunk, és hálásak vagyunk érte, hogy itt vannak, de ha még valaki jönni akar, hát jöjjön.
Vallási és egyéb okokból sem pártoljuk az abortuszt.
Az ikres vagyok. A nagy 1 volt tavaly, a kicsi 1 éves, amikor is az volt a terv, hogy a kicsi 2 éves korában megyek visza dolgozni. Ere egyik nap a fejemhez kaptam, hogy Úristen, hányadika van. Rohantam tesztér, bingó, 2 erős csík. Sírtam, nem akartam. (egyszer szakadt ki a gumi, de úgy voltam vele, hogy nem probléma, nemsokára úgyis megjön...). Gondolkodtam azon, hogy nem tartom meg, mondtam is a dokinak, az azt mondta, gondolkodjak, 2 hét múlva visszamentem, elküldött UH-ra, hát azt mondta a nő, hogy ikrek. és tényleg, ot volt 2 borsószem... Azért nem látszott első UH-n, mert egypetéjűek. Röhögve jöttem ki-kínomban. Ha egyet sem akarsz, kapsz kettőt is. (egyébként nem hiszem, hogy el tudtam volna vetetni, csak anyira váratlan volt, hogy mindenben gondolkodtam.).
Nem egyzserű, bár jó babák, egy sírós baba roszab, mint ők ketten. Igazából a most már majdnem 2 és fél évessel a nehéz. Szerencsére anyuval alkunk, de sokszor így sem tudom, hova kapjak. Nálatok mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!