Teszt kérdés? A reggeli ennyivel erősebb?
Mi az, hogy "lebabásodni"??
A nyulak szoktak lefialni...
a merckformint nem azért kaphattad, hogy hamarabb "bebabásodj", ez nem hormon. Ezzel betegségeket szoktak kezelni, amihez még kiegészítő kezelés is tartozik (szigorú diéta és mozgás), ha így rendben lesznek az értékeid, akkor nagyobb eséllyel leszel terhes.
Valószínűleg a hormonjaid még nem álltak be a gyógyszertől (vagy nem jó neked), 6 nap után ált. pozitív már a teszt délután is.
A reggeli vizelet koncentráltabb, mivel alaphangon 5-6 óra kell pisilés nélkül a tesztekhez igazából.
Most nem tudok erre mit írni... Egy selejt vagyok.. kész.
Igen, diétázom, már 10kg-t fogytam.
Fialni nem szeretnék, csupán egy kedves kifejezés felénk a "lebabásodás".. De úgy látszik nem mindenhol.. Nyugodtan lehet kötekedni, nem vagyok eléggé kiborulva..
Ne vedd a szívedre. Tudod a nagy névtelenség sokaknak túl nagy szabadság és úgy gondolják, hogy ilyenkor a szemedbe vághatnak valamit olyan módon amit azért személyesen nem tennének meg.
És nem vagy selejt!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!