Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teszt kérdés? A reggeli...

Teszt kérdés? A reggeli ennyivel erősebb?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a reggeli vizeletben lévő hgc ennyivel több lenne mint a napközbeni? Mert Babát szeretnénk, már nagyon régóta.. most merckformint szedek, és mielött ezt nem szedtem, rendesen beállt 30-33 naposra a ciklusom.. ezt most azért kaptam, hogy hamarabb lebabásodjak. És késik a mensi már 6. napja, de full nega a teszt. Azt mondják ismerősök reggeli pisiljek(mert eddig napközben végeztem). De nem hiszem hogy ennyire más lenne. Vagy igen? Vélemények?
2013. okt. 1. 16:56
 1/6 anonim ***** válasza:
24%

Mi az, hogy "lebabásodni"??

A nyulak szoktak lefialni...

2013. okt. 1. 16:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért mondják, hogy a reggeli jobb, mert éjjel ugye általában nem iszik eszik az ember így besűrűsödik a vizelet. Délután iszol amitől felhígulhat. Mondjuk 6 nap késéssel már abból is kimutathatná, de nem mindenki egyforma.
2013. okt. 1. 16:58
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

a merckformint nem azért kaphattad, hogy hamarabb "bebabásodj", ez nem hormon. Ezzel betegségeket szoktak kezelni, amihez még kiegészítő kezelés is tartozik (szigorú diéta és mozgás), ha így rendben lesznek az értékeid, akkor nagyobb eséllyel leszel terhes.

Valószínűleg a hormonjaid még nem álltak be a gyógyszertől (vagy nem jó neked), 6 nap után ált. pozitív már a teszt délután is.

A reggeli vizelet koncentráltabb, mivel alaphangon 5-6 óra kell pisilés nélkül a tesztekhez igazából.

2013. okt. 1. 17:00
 4/6 A kérdező kommentje:

Most nem tudok erre mit írni... Egy selejt vagyok.. kész.

Igen, diétázom, már 10kg-t fogytam.

Fialni nem szeretnék, csupán egy kedves kifejezés felénk a "lebabásodás".. De úgy látszik nem mindenhol.. Nyugodtan lehet kötekedni, nem vagyok eléggé kiborulva..

2013. okt. 1. 17:08
 5/6 anonim ***** válasza:
73%

Ne vedd a szívedre. Tudod a nagy névtelenség sokaknak túl nagy szabadság és úgy gondolják, hogy ilyenkor a szemedbe vághatnak valamit olyan módon amit azért személyesen nem tennének meg.

És nem vagy selejt!!!

2013. okt. 1. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
68%
Az elso valaszolo elegge erzeketlen volt....plane mikor annyira de annyira vagyunk arra, hogy Babasak legyunk! Nem vagy selejt!!!!! Sikerulni fog!
2013. okt. 1. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!