Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőmérőzés és 3 műszakos...

Hőmérőzés és 3 műszakos munkavégzés?

Figyelt kérdés
Van olyan aki így mérte a hőjét? Ugye így lehetetlen ugyanabban az időben mérni.. azért látható lesz az ovuláció? Most kezdtem el, a másik kérdésem pedig, hogy nem túl magas az alap hőmérsékletem? Vagy menzesz alatt ez normális? [link]

2013. szept. 30. 20:49
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ovulációs teszttel próbálkozz vagy mikroszkóppal
2013. szept. 30. 21:46
 2/10 anonim ***** válasza:
66%
A hőmérés is működhet, annyi a titka, hogy próbálj mindig kb. ugyanannyit aludni. Én olyan 3 órás intervallumban tudom mérni (6-9 között, munkától függ), de amikor stabilan 7-8 órát alszom, akkor mindig szépen kirajzolódik. Ellenben hiába mérem egymás utáni napokon 6kor, ha váltakozva alszom 5-6-7 órákat, sokkal pontatlanabb (pontosabban a kevés alvásos napokon legalább 1-2 tizeddel alacsonyabb, mint az átlagos alvásnál lenne). Szóval nálam a kb. ugyanannyi alvás vált be :)
2013. szept. 30. 22:44
 3/10 anonim ***** válasza:
63%

Fél óra eltéréssel max, de ugyanabban az időpontban kell mérni.

Minimum 6 óra pihenés előtte (nem kell alvás, de ágyban fekvés), és minimum 3 óra alvás legyen a mérés előtt.

3 műszakban nem hinném hogy ez megoldható.

Próbálj ovulációs tesztet használni.

2013. szept. 30. 22:52
 4/10 anonim ***** válasza:
45%
műszakolás mellett nem lehet hőmérőzni. én sem tudtam.
2013. okt. 1. 05:32
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
DE LEHET!!!Én is 3 műszakban dolgozom,délelőttös héten mindig 4.20kor mértem.Délutános héten 7.00kor,éjszakás héten pedig 13.00kor.Mégis mindig szépen kivehető volt a görbémből,hogy mikor van ovu,és ,hogy meg fog jönni stb.Mi így hoztuk össze a kis tesót!Hajrá!A lényeg a kb 6 óra alvás!Menzesz alatt jó a ez a hő.
2013. okt. 1. 09:23
 6/10 anonim ***** válasza:
63%

Kedves Utolsó!

Örülök, hogy Nektek sikerült, de valószínűleg szuper pontos ciklusaid voltak. Ha kicsi ingadozás van, vagy valami nem stimmel, akkor pont a műszakváltáskor eltolódik az egész.

Persze vesztenivaló nincs, hiszen vagy összejön, vagy nem, meg hát enélkül is összejöhet, főleg ha nem első baba, tehát már tudod, hogy "lehet babátok" együtt.

Aki még sosem hőmérőzött, annak nem ajánlanám.

2013. okt. 1. 10:09
 7/10 anonim ***** válasza:
75%
Kedves 6os! A szuper pontos ciklusaim 25 és 39 naposak,mikor hogy. 11 hónapig próbálkoztunk a tesóval,igen egészségesek vagyunk!..a kérdező nem írta hogy lenne bármi problémájuk..és ha teljesen rendben vannak,miért ne próbálhatná ki ezt a módszert!
2013. okt. 1. 11:18
 8/10 anonim ***** válasza:
63%

11 hónap alatt hőmérőzés nélkül is összejöhet. Bocs, nem bántani akarlak, csak jelezni elsősorban Kérdező felé, hogy a hőmérőzés a műszakok mellett nem működik.

Főleg nem kezdő hőmérőzőként, amikor ki sem ismerte magét még.

Van, aki felkelhet pisilni is, mert amikor visszamegy, a hője ugyanannyi marad, és van, aki ha már felül, megemelkedik a hője. Nem vagyunk egyformák.

És mint írtam, veszíteni nem fog vele ő sem, csak ez olyan orosz rulett típusú dolog lenne.

2013. okt. 1. 11:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem sincsenek szuperpontos ciklusaim. Több mint egy éve hőmérőzöm úgy, hogy az alvás ideje ugyanannyi, a felkelés ideje nem, mégis mindig kimutatta pontosan. Bennünk mindkettőnkben van a hiba, férjem herevisszérsérves, nekem a fogamzásgátló barmolta szét a hormonrendszerem, szóval valószínűleg még nem most fog összejönni :(...
2013. okt. 1. 11:32
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
2013. okt. 1. 14:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!