Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mi lehet? (saját tapasztala...

Ez mi lehet? (saját tapasztalataitok vagy amiről tudtok)

Figyelt kérdés
mensi kimaradása előtt volt valami feltűnő tünet amire felfigyeltetek és gondoltátok hogy ez baba lesz? nagyon érdekelne irjatok minél többen (a címet csak igy tudtam megfogalmazni hogy kiírhassam szóval csak tapasztaltokat kérnék :))))
2009. nov. 7. 18:48
 1/7 anonim ***** válasza:
Furcsa hányinger, hirtelen éhség. Mellfájás.
2009. nov. 7. 19:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én még amikor a gondolat sem járt a fejemben hogy terhes lehetek anyósom figyelmeztetett. Csirkemellet szeltem és annyira büdösnek éreztem, hogy mondtam neki ne haragudjon de most eldőlök és nem csinálom az ebédet. Megkérdeztem hogy ő is érzi-e hogy megromlott a hús mert oltári büdös. Akkor mondta hogy egyáltalán nem az, de tuti terhes vagyok. Nem is foglalkoztam vele, 2 hétre rá nem jött meg :) Utólag belegondolva mennyire igaza volt :) Azóta már 7 és fél hónapos a lányunk.
2009. nov. 7. 20:04
 3/7 A kérdező kommentje:
gratulálok :))))))))
2009. nov. 7. 20:06
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem minden menszi előtt fölerősödik a szaglásom, ez sem mérvadó! Én pont ellenkezően voltam mint szoktam. Nem fájt a mellem, jókedvű voltam, máskor tiszta ideg vagyok:))
2009. nov. 7. 20:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy fura tünetem volt: a nem várt előtt két nappal égett a gyomrom.
2009. nov. 7. 21:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Izomlázszerűen fájt a mellem és nem fájt a hasam csak azelőtti nap mikor esedékes lett volna a mensi. Máskor egy héttel előtte fáj.
2009. nov. 7. 22:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Magas gyomorsav, és valahogy éreztem, hogy most sikerült. Aztán mellfeszülés, hasszurka.
2009. nov. 9. 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!