Hőmérőzést mindennap kell csinálni, menstruáció alatt is? Ha nincs az ábrán hirtelen leesés és felemelkedés akkor az azt jelenti, hogy nem volt ovuláció?
Figyelt kérdés
2013. szept. 28. 17:23
2/6 anonim válasza:
Minden nap kell csinálni, a második kérdés pedig az adott görbétől függ :) Nekem volt egy csomó olyan ciklusom, ahol nem volt hirtelen leesés, maximum 1 tizedet (vagy annyit sem), és ovuláció után 2-3 lépésben emelkedett 4-5 tizedet.
3/6 anonim válasza:
Az első válasz igen,a másodikhoz csatolok egy görbét.Akkor megvolt az ovu ha legalább az előző nap alacsony hűje után 3 napig fenn marad a hő és nem esik a control vonal alá.
4/6 anonim válasza:
Előző vagyok,ez egy terhesgörbe és nincs akkora hőleesés,viszont utána a hő fenn maradt.
5/6 anonim válasza:
Szia. Ahogy látom, Te vagy a kivétel, hogy nem csak 37 fok felett van terhesség...nem rég feltettem egy kérdést, hogy folyamatos 36.8 as hővel lehet e baba a dologban, és azt válaszolták, hogy terhesség esetén 37 felett marad a hő...ezek szerint nem csak akkor....
6/6 anonim válasza:
persze hogy nem.Akkor sokan nem esnének teherbe :)Mindenkinek más az alaphője.Annyi hogy a hő fenn marad a terhességnél...de itt is láttam nagyon ritka kivételt.Nézd meg a babát tervezők otthona honlapját.Rengeteg példa görbét találsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!