Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hőmérőzést mindennap kell...

Hőmérőzést mindennap kell csinálni, menstruáció alatt is? Ha nincs az ábrán hirtelen leesés és felemelkedés akkor az azt jelenti, hogy nem volt ovuláció?

Figyelt kérdés

2013. szept. 28. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen és igen.
2013. szept. 28. 17:27
 2/6 anonim ***** válasza:
Minden nap kell csinálni, a második kérdés pedig az adott görbétől függ :) Nekem volt egy csomó olyan ciklusom, ahol nem volt hirtelen leesés, maximum 1 tizedet (vagy annyit sem), és ovuláció után 2-3 lépésben emelkedett 4-5 tizedet.
2013. szept. 28. 17:47
 3/6 anonim ***** válasza:

Az első válasz igen,a másodikhoz csatolok egy görbét.Akkor megvolt az ovu ha legalább az előző nap alacsony hűje után 3 napig fenn marad a hő és nem esik a control vonal alá.

[link]

2013. szept. 28. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:
Előző vagyok,ez egy terhesgörbe és nincs akkora hőleesés,viszont utána a hő fenn maradt.
2013. szept. 28. 18:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia. Ahogy látom, Te vagy a kivétel, hogy nem csak 37 fok felett van terhesség...nem rég feltettem egy kérdést, hogy folyamatos 36.8 as hővel lehet e baba a dologban, és azt válaszolták, hogy terhesség esetén 37 felett marad a hő...ezek szerint nem csak akkor....
2013. szept. 30. 10:32
 6/6 anonim ***** válasza:
persze hogy nem.Akkor sokan nem esnének teherbe :)Mindenkinek más az alaphője.Annyi hogy a hő fenn marad a terhességnél...de itt is láttam nagyon ritka kivételt.Nézd meg a babát tervezők otthona honlapját.Rengeteg példa görbét találsz.
2013. szept. 30. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!