Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek légyszi? 10napja...

Megnéznétek légyszi? 10napja késik. Most teszteltem, második pisiből.

Figyelt kérdés
[link]
2013. szept. 27. 08:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Ezt a fajta tesztet nagyon utálom.Nekem már többször volt ilyen tesztem és negatív volt.Mikor terhes lettem 5nap késés után este teszteltem nagyon erős pozitívat.Szerintem tesztelj holnap első pisibol de másfajta tesztel.Szoritok
2013. szept. 27. 11:53
 12/28 anonim ***** válasza:
Nekem minden tesztem ebből a fajtából ilyen és sehol nincs baba :( [link] ezt itt fönt találtam ilyen féle teszt....legalább ilyennek kéne lennie
2013. szept. 27. 13:47
 13/28 anonim ***** válasza:

Kedves 7es. Felvilágosítanálak abban, hogy attól, hogy csak 10 napja késik neki, nem biztos, hogy már több, mint 3 hetes terhes.Ugyanis létezik olyan, hogy késői peteérés meg olyan is, hogy rendszertelen menstruáció! Pl. nekem 35-40 napos ciklusaim voltak. 8 napja késett mikor teszteltem egy negatívat, majd már mikor nem jött meg huszonvalahány nap után sem újra teszteltem és láss csodát pozitív lett. Nekem végig a terhesség alatt kettő terminusom volt egy méret és egy menzesz szerinti, végül a kettő közt szültem és ilyen sztorival nem én vagyok egyedül. Ezt csak azért írom le, mert felidegesít mikor valaki hülyeségeket állít csak azért mert nem ért hozzá!

Kedves kérdező a teszted simán lehet pozitív.:)

2013. szept. 27. 14:15
 14/28 anonim ***** válasza:
Látom, aki nem gratulál azonnal a Kérdezőnek, az a sárga földig le lett pontozva megint. Én nagyon kívánom, hogy ez a teszt (vagy a következő) pozitív legyen, de sajnos egy pozitív teszt nem így néz ki, nem ilyen a színe. Ettől még lehet terhes, de ezen teszt alapján én személy szerint nem kívánom hiú ábrándokba ringatni a Kérdezőt.
2013. szept. 27. 14:20
 15/28 anonim ***** válasza:

Szia. Nem akarlak elkeseríteni, de a színe...nem épp pirosas...nem tudsz másik képet feltenni? Amúgy nekem ilyennel tele a fiókom, és nincs baba....sajnos...ez nem épp pozitív. DE! Csinálj reggel első pisiből, valami kazettásat, az jobb. Ha baba van, akkor le kell ugrania a csíknak majd!

Kívánom hogy pozitív legyen!!!És majd írj mindenképp!!!

2013. szept. 27. 14:23
 16/28 anonim ***** válasza:
Egyet ertek a 13-as valaszoloval. Az elso pozitiv tesztem nekem is igy nezett ki. Nekem egy hetet kesett, mikor teszteltem, neg.volt. 10 nap keses utan igy nezett ki, majd meg 3 napig teszteltem minden reggel, es minden nap erosodott a csik. Elotte az orvoshoz minden masodik nap jartam, mert azt mondta, nincs peteeresem fog.gatlo utan. Nem latott peteerest ultrahangon. Azt mondta, menjek vissza 7 nap mulva, megvizsgal megint , es ha nem volt, kapok egy szurit, ami meginditja. Visszamentem hozza azzal 7 nap utan, hogy pozitivat teszteltem. Azt mondta, hogy ezt nem erti. Valoszinu, nem akkor volt peteeresem mikor kellett volna.
2013. szept. 27. 15:21
 17/28 A kérdező kommentje:
Csinálok mindenképpen másikat! De tényleg pirosas és nem szürke? A színeket még megismerem! Azért köszi mindenkinek a válaszokat. Küldöm majd a friss képet. Nem vagyunk egyformák,remélem nálam baba lesz!
2013. szept. 27. 18:44
 18/28 anonim ***** válasza:
Szia! Ez pozitív,gratulálok :) Hétfőn nekem is ilyen lett az első! Vasárnapra nem vártam,minden nap teszteltem,nekem spec mindig a délutániak voltak erősebbek,nem a reggeliek.Tegnap reggelre volt végre oln a teszt,hogy 2-3 percen belül kijött szépen,jól láthatóan a 2. csík is(pedig azt mondták 2 nap múlva már erősebb lett,de mégse). Ne izgulj,valószínűleg neked is később lehetett a PÉ-d,ezért halványabb a csík,de ha meg akarod nyugtatni magad,csinál másik tesztet,de ez nekem egyértelműen pozi :)
2013. szept. 27. 20:00
 19/28 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, teszteltél újra?
2013. szept. 28. 10:57
 20/28 anonim ***** válasza:
Nah mi lett? Öröm vagy egy új lendületű próbálkozós hónap? Én drukkoltam nagyon neked!
2013. szept. 30. 07:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!