9 napja múlt el a mensim, tegnap együtt voltam a párommal az előjáték alatt kb pár percig nem védekeztünk majd csak utána mennyi esélyem van hogy terhes leszek?
Pont peteérés közelében lehetsz. Így egy kicsit veszélyes. No nem annyira azért. Én 4 évig szeretkeztem így a párommal és nem lettem terhes. Aztán miután már nem megszakításosan, akkor egyből. De amúgy ha az első 4 évben becsúszott volna, nem bántuk volna, ezért nem is vetettünk be + védekezési módszert.
Hát szerintem nem leszel terhes, hacsak benne nem vagy a pont így összejött kategóriában.
ja és szerintetek mikor csináljak tesztet?
segítsetek
A megszakítás nem védekezés, remélem, tudod. 100 nőből, aki egy évig így védekezik, 35 teherbe esik. A szerencsén múlik, hogy te a 35%-ba vagy a 65%-ba tartozol-e.
Tesztelni akor érdemes, amikorra a menszidet várod, azaz aktus után minimum 2 héttel. Korábban akkor sem mutat semmit, ha teherbe estél volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!