Tesztelhetek már?

Figyelt kérdés

Xepil tesztem van, szerintetek tesztelhetek ma?

[link]

2013. szept. 24. 08:26
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha jól látom, augusztus 29.-én volt meg utoljára a vérzésed, de azt nem látom, hogy hány naposak a ciklusaid. Az ovuláció után legkorábban a 14. napon érdemes tesztelni, tehát a te esetedben maximum 25-26.-a körül, én mondjuk megvárnám, hogy megjön-e a nem várt menzesz. Amúgy elég biztató a görbéd és jókor is voltatok együtt! Drukkolok neked!:)
2013. szept. 24. 08:53
 2/6 anonim ***** válasza:
na? :)
2013. szept. 24. 08:55
 3/6 A kérdező kommentje:
köszi sajnos nega, bár 25 ös a teszt, szóval nem keseredek még el ! :D mostmár megvárom a pénteket, ha addig esetleg nem jönne meg! igen, most sztem is jó a görbe..és szerencsénkre jókor is sikerűlt együtt lennünk. Nekünk ez egy békülős hónapunk volt, párommal 8 éve vunk együtt, sajnos az áprilisi méhen kívüli terhességem most jött elő érzelmi téren nálam..de már minden happy ! :) és várakozunk :)
2013. szept. 24. 09:28
 4/6 A kérdező kommentje:
ja és 28 naposak általába a ciklusaim !
2013. szept. 24. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Korán teszteltél csak! Még jó dolog is lehet belőle. Félig-meddig átérzem a korábbi szenvedésedet. Mikor májusban kiderült, hogy terhes vagyok, nagyon boldog voltam. Csak egy pozitív tesztem volt még akkor. A teszt után pár nappal viszont erős görcseim voltak és kórházba kerültem. Mivel még uh nem mutatott semmit, azzal magyarázták a dokik a görcsöket, hogy esetleg méhen kívüli. Iszonyat nehéz volt az a benn töltött pár nap, míg a méhemen belül meg nem jelent az uh-n is a petezsák :-) kívánok neked is minden jót!
2013. szept. 24. 09:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen !! És boldog babavárást! :)
2013. szept. 24. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!