ÚRISTEN! Sikerült? Ugye ez már pozitív teszt! De még 3 napom van a nemvártig. Akkor hogy ilyen a teszt? Jaj nem hiszitek el mennyire örülök.
2013. szept. 24. 08:09
21/29 A kérdező kommentje:
képzeljétek, most is teszteltem délután és ezek is pozik :D pedig csak 2 órát bírtam ki pisilés nélkül.
2013. szept. 24. 16:39
22/29 anonim válasza:
Már olyan 5-6 hetes biztos vagy sztem :))
23/29 A kérdező kommentje:
de a gabriel elég halvány, az x-epil erősebb, mint a reggeli. 5 napja még nem mutatta a teszt, úgyhogy fogalmam sincs már mikor volt peteérésem
2013. szept. 24. 17:01
25/29 anonim válasza:
Nem kétséges! Boldog babavárást! Mióta próbálkoztatok? Illetve fájt is a melled? Nekem is eres,de nem fáj... És 2 nap múlva nem várom! Bocs, hogy kérdezek, csak már mi is nagyon rég akarjuk! :)
Még1x GRATULÁLOK! :)
26/29 A kérdező kommentje:
1,5 éve próbálkozunk, de nemrég volt HSG-m, ahol iszonyú nehezen ment át a kontrasztanyag mindkét oldalon, valószínű letapadás volt és most próbálkoztunk azóta először. A mellem fáj is. De kicsit félek, mert folyton úgy érzem meg fog jönni, nem görcsölök, csak állandóan úgy érzem folyik ki valami belőlem, pedig nem
2013. szept. 24. 18:46
27/29 anonim válasza:
Köszi a választ! :) Csak lazíts! NEm tesz jót az idegeskedés. Merülj el ebben a nagyszerű érzésben :)
28/29 anonim válasza:
Gratulálok! Szép teszt gyűjtemény! 4 tesz már nem csalhat!
Boldog baba várást nektek!
:)
Egy babára váró :)
29/29 anonim válasza:
A mindjárt megjön érzés természetes,fogod is érezni még pár hétig,de nem fog megjönni! :) Barnázásra figyelj,ha ilyet tapasztalsz menj dokihoz és ad progeszteron pótlást,ez még nem jelent bajt,teljesen átlagos kezelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!