Szerintetek lehetséges lenne, vagy csak bebeszélem magamnak? Arról lenne szó, hogy mindig 27 naposak a ciklusaim, a múlt hónapban viszont.
Szia!
Vegyél egy tesztet és akkor nem gondolkozol rajta.
Nekem is ezek voltak a tünetek most 23 hetes vagyok.
A rendes influenza ellenit be lehet adatni elméletileg de a h1n1 re a külön oltást nem javasolják. Ez két oltás most egyben. Én egyiket sem kérem anno volt egy osztálytársam aki megkapta a rendes influ ellenit oltást és megvakult mert Ő abba a pár %ba tartozott. Sose fognak ilyennel szurkálni engem se és a Gyermekemet sem késöbb! Honnan utdom hogy Én vagy késöbb Ő bele eshet e abba a százalékba akinél mégis van mellékhatása? Én így védem magamat meg úgy hogy kerülöm a tömeget, c-vitamin mást nem lehet.
Nem érdemes megvárni a teszttel a következő vérzést. Akkor ugyanis nem fogod tudni megmondani, hogy mikor volt az utolsó vérzésed: 1 vagy 2 hónapja?
Vagy terhes vagy most, vagy nem. A tüneteid utalhatnak terhességre. Én a helyedben még ma tesztelnék, és nem gyötörném magamat több hetes várakozással. Jobb biztosan tudni, akár igen, akár nem, mint bizonytalankodva várni.
Már csak azért is jobb tudni, ha terhes vagy, mert minél előbb kezdesz el vigyázni magadra (pl terhesvitamin), annál jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!