6. napja nem jött meg, reggel teszteltem a Gravi-hcg-vel, negatív lett, sokszor mindjárt megjön érzésem van, úgy görcsölök, tegnap este is ugyanígy volt, de semmi. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
A barátommal megszakításos módszerrel védekeztünk, napok óta fáj a derekam. jobb oldalt az alhasam, inkább szúró érzés ez, mint fájdalom, sokszor, hirtelen olyan éles szúrást érzek,mintha kést szúrtak volna bele és ilyenkor oda kell kapnom. A megjön érzés folyamatos, de semmi. A mellem keményebb lett a mellbimbóm is mintha nagyobb lenne. Fehér szagtalan folyásom van napok óta. Sokat eszem és sok folyadékot iszom, mert kívánom, szinte állandóan "falnék", gyomorégésem is van, fel vagyok puffadva és az alhasamat sokszor úgy érzem, mintha feszülne. Szóval ezek a tüneteim vannak. Valaki volt már vagy van hasonló helyzetben? Ja, többet járok pisilni, de ez a sok folyadéktól van, gondolom. Nem stresszelek, nyugodt életem van jelenleg. Szeretnék babát, csak idegesít ez a bizonytalanság.2009. nov. 6. 08:14
12/13 anonim válasza:
Szia!Nekem sajna megjött!De a feszítő érzés, és a mellfájás is megmaradt!Eddig sosem volt ilyen a menszesz alatt!Szal nem értem!?Na teszteltél?REmélem neked ++++++++++++ lett!:)
13/13 anonim válasza:
Szia. Sajna én is negativat teszteltem ma reggel. De akkor a tüneteket nem értem. Sajnálom hogy neked megjött. kitartás és sok sikert a következő hónaphoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!