Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Spermában lévő baktériumtól...

Spermában lévő baktériumtól vetélés a 8. héten?

Figyelt kérdés
Most olvastam erről, hogy egyáltalán létezik ilyen. Ez okozhat későbbi vetélést is, vagy csak a nagyon koraiakat, úgy értem még koraibbakat, pl. rögtön egy + teszt után megjön...
2013. szept. 20. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
nem hinném hogy ettől tartani érdemes
2013. szept. 24. 16:45
 2/4 anonim ***** válasza:

Én sajnos hinném. Nálunk épp ez a helyzet, kiírthatatlan a bacink, így kaptunk egy elbocsájtó szép üzenetet az andrológusunktól, amelyben az áll hogy így kisebb a megtermékenyülés valószínűsége, és nagyobb a vetélésé.

A fetőzött környezet miatt.

Sőt, vidéken a laborunk jó; de pesten van egy spéci labor, ahol elasztáz teszt a vizsgálat neve (kiegészül peroxidáz teszttel), és csak az mutatta ki!

Én ettől függetlenül azt gondolom, ez a korai vetélésekre vonatkozik; nekem pl. erre fogtak egy olyan terhesség elvesztését, ami nem töltötte be az 5. hetet sem sajnos.

Fe én is attól rettegek, hogy ha sikerül (inszemem volt; mert ott csak a spermát kapom meg, kimossák belőle a fehérvérsejteke, bacikat, stb), akkor mikor nem kell már aggódnom. Én a 12. hetet tűztem ki vízválasztónak a magam részéről. ÉS őszintén sajnálom ami veled történt! Sok erőt a továbbiakhoz!

2013. szept. 25. 14:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocs: Pesten.
2013. szept. 25. 14:41
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az együtt érző szavakat, én is nagyon sajnálom, ami veletek történt...

Első után az orvosok nem javasolnak semmilyen kivizsgálást, Te mit gondolsz? Van létjogosultsága az aggodalmamnak?

2013. szept. 25. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!