általában 28. naposak a ciklusaim ma van a 29, -ik megfog jönni? Lent bövebben
Figyelt kérdés
volt már 29 és 30 napos is a cilusom.és tegnap volt reggel enyhe görcsöm elötte valo napon pedig erösebb de ma délután egész nap még most is nagyon enyhe görcsölés remélem a menzi lessz! a mellem is megnött gondolom menzi miatt van eddig nemfigyeltem rá nemrég élek nemiéletet 3 honapja! semmi tünetem sincs multhonapban 7. és 15.-én csináltam tesztet mert néha parázunk a terheségtöl vagyis inkább a barátom mert 17 éves vagyok és fiatalok vagunk! szerintetek van mitöl félni? mert a multhonapban is ilyen enyhe görcsöm volt mig meg nem jött rendesen!2009. nov. 5. 15:46
1/4 anonim 

válasza:

Nem akarok beleszolni, csak egy valamit nem értek!Ha ennyire fiatalok vagytok, és természetesen még baba szóba sem jöhet, akkor miért rizikóztok??? Miért nem védekeztek normálisan? Minden hónapban így akarsz félni, hogy megjön-e vagy sem!Jó ez így?De azért drukkolok, hogy ne jöjjön meg!
2/4 anonim 

válasza:

Előttem szóló! Nem annak drukkolsz, hogy megjöjjön szegénynek? :-)
Egyébként szerintem meg fog jönni a kérdezőnek! :-)
3/4 anonim 

válasza:

De, persze annak szurkolok, hogy megjöjjön!Bocsi véletlenül írtam el!!!
4/4 A kérdező kommentje:
hát ma van a 30. nap és nem jött meg ma negativat teszteltünk! 3 hete nemvoltunk együtt de itt mikor leggutobb együtt voltunk 3x volt sex és felfujtam mind a 3 gumit levegövel tehát nem jukas elötte megindt 3 hétel voltam egyöt vele ott is felfujtam semmi nem eresztett
2009. nov. 6. 14:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!