Fantomcsík már 2 perc után, vagy nagyon halvány babát
jelző csík?
Figyelt kérdés
Csináltam reggel egy tesztet, és kb 2 perc után olyan volt, mintha derengene a második csík. Ha akarom látom, ha nem akarom nem látom, attól függ milyen szögben esik rá a fény. A teszt peremén, (a teszt vastagságán) pirosabb...
Azt olvastam kb 10 perc után nem szabad hinni a tesztnek mert akkor jelenhet meg fantomcsík... akkor most reménykedhetek, hogy pár nap múlva erősebb lesz a csík?
Ha "10 perc után nem szabad hinni a tesztnek, mert akkor jelenhet meg fantomcsík", akkor miért hinnél a pár nap múlva megjelenő csíknak? Ezt nem értem...
Egyébként nálam hasonló volt a helyzet, csak akkor láttam a csíkot, amikor akartam, barátnőm ki is röhögött, h nem vagyok terhes, én meg bizonygattam, hogy de igen... és tényleg. :P Amúgy meg a megoldás elég egyértelmű: várj pár napot, és csinálj másikat.
2013. szept. 18. 10:28
2/10 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, a "pár nap múlva erősebb lesz a csí"-ot, hogy csinálok újabb tesztet.
2013. szept. 18. 10:30
3/10 anonim válasza:
Jaj, sorry, most értelmeztem át az utolsó mondatodat, elsőre úgy értettem, hogy a mostani teszten lévő fantomcsík lesz-e erősebb pár nap múlva. xD Bocsiiiii! Így már más: igen, reménykedhetsz. :P
2013. szept. 18. 10:31
4/10 anonim válasza:
Persze hogy reménykedhetsz, nincs erről kép?
2013. szept. 18. 11:19
5/10 anonim válasza:
Mikorra nem várod a menzeszt? Nem lehet, hogy korán teszteltél? Ez fontos információ lenne, azért kérdezem. :-)
2013. szept. 18. 11:44
6/10 A kérdező kommentje:
Hiába csinálok képet azon sajnos nem látszik :( ezért nem tudok mire gondolni :( a nemvártig még majd másfél hét van, a szeptember 6-án voltunk együtt a párommal. De ma is olyan furának érzem magam, tegnap is étvágyam sem volt (este 5kor jutott eszembe, hogy enni kéne).. szeretném én azt a 2 csíkot látni benne :(
2013. szept. 18. 11:53
7/10 anonim válasza:
Reménykedj! az én történetem annyiból áll, hogy első tesztem közel 3 óra elteltével mutatta ki a halvány másodikat, a második tesztem, már 10 perc után, a harmadik tesztem pár nappal később, pedig kb. 2 perc után mutatta ki a másodikat, akkor már jó erősen :)
2013. szept. 18. 13:38
8/10 A kérdező kommentje:
Reménykedem! Remélem nem csak az élet játszik velem, és pár nap elteltével már erősebb csik lesz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!