A tervezéstől számítva mennyi időn belül lettetek terhesek?
Figyelt kérdés
Onnantól kezdve, hogy elkezdtetek próbálkozni, mennyi idő volt mire sikerült teherbe esnetek?
Anyukám azt mondta, hogy 2 hónappal azután, hogy abbahagyta a gyógyszert már velem is és a tesómmal is terhes lett, így én eléggé izgulok, mivel már eltelt ez a 2 hónap...
2013. szept. 16. 15:06
11/23 anonim válasza:
A 8. hónapban jött össze, hogy rontsam a statisztikát... Kérdező! A válaszokból nehogy arra következtess hogy általában a pároknak az első hónapban összejön, hanem arra hogy akiknek az első hónapban összejön, szeretnek leginkább az ilyen kérdésekre válaszolni :)
12/23 anonim válasza:
Egyszer kiszakadt az óvszer,és jött is a babó.
22 hkm
14/23 anonim válasza:
Első baba az első hónapban,második baba a második hónapban ,de Ő elment :(, harmadik baba az első hónapban egyetlen aktusból!
15/23 anonim válasza:
1.gyereknél majdnem 2év, pedig nem szedtem fogamzásgátlót. Aztán egy baba becsúszott, de ő nem maradt meg, majd a 2.gyerek 7hónap próbálkozás után.
16/23 anonim válasza:
Én is rontom a statisztikát: 6 év gyógyszermentes, nemvédekezős együttlét után lettem állapotos a lányommal. Már két éves. Rá megérte várni. :)
17/23 anonim válasza:
8 hónap után jött össze a kisfiúnk. Aztán vettem ovulációs kalkulátort meg szedtünk mind a ketten E vitamint és az első ilyen hónapban sikerült is!Most tervezzük a tesót már megnéztem az esélyes napokat kalkulátorral de igyekszünk spontán együtt lenni azért. Mielőbbi babyt nektek!!1 éves kisfiú Anyukája
18/23 anonim válasza:
2 év után egy sikertelen, és rá 2 hónapra sikeres terhességem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!