Lehetek attól még terhes ha együttlét után kb 20-30 perccel pisilnem kell?
Figyelt kérdés
2007. szept. 30. 12:55
1/7 anonim válasza:
Miért is függ össze a kettö?????Hogyne lehetnél.
2/7 anonim válasza:
Szia! Ugye nem bántalak meg vele ha erre a kérdésedre a köv. válaszolom. Át kellene ismételned amit 5.osztályos biológia órán tanitanak /legalábbis én akkor tanultam/ a nő felépitéséről. És igen lehetsz terhes.
3/7 anonim válasza:
koszi a kérdést,nagyon jot mulattam rajta...de tényleg,neked hova dugja a pasi,ha megkérdezhetem?
kossz,hogy felvidítottál:)))))))))))
az 5.es tankonyv tényleg jo otlet
4/7 anonim válasza:
Természetesen lehetsz terhes... :))
5/7 anonim válasza:
Ugye ez nem volt komoly kerdes....
6/7 anonim válasza:
Ez nagyon jó! :-)))) Hány éves vagy?
7/7 anonim válasza:
Szerintem, csak arra gondolt, hogy pisiléskor a gravitáció miatt kifolyhat a sperma egy része.
Biztos tudja, hogy az a lyuk, nem az a lyuk.
Nem kellene ennyire lehúzni valakit egyből, és igen lehetsz terhes, amennyi sperma a teherbeeséshez kell, annyi biztoan odajut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!