Kismamák, vagy aki volt már terhes! A mellfájdalmat hol éreztétek?
Kismamák, vagy aki volt már terhes! Leírnátok nekem hogy a várandósság elején hol fájt a melletek? Valamint állandóan fáj reggeltől estig vagy néha elmúlik egy rövid időre?
Lehet hülyén tettem fel a kérdést, de máshogy nem tudom. Azért kérdezem, mert nekem menzesz előtt mindig alul fáj, de most inkább a bimbó környékén és oldalt. Nem kimondottan a bimbóm fáj, hanem olyan mintha körülötte be lenne gyulladva. Reggel mindig jobban fáj. Napközben van amikor enyhül. Megfogadtam, hogy nem figyelem magam, de ezt nem lehet nem észrevenni.
nekem úgy fájt, ahogy mensi előtt... megduzzad az egész cicim (midig szerettem, mert ilyenkor nagyobbnak nézett ki, és szép kerek lett) :) szóval nekem akkor inkább a bőr feszült, és az fájt... olyan bőrfájdalom, mintha szét akarna durranni... :) nekem már a fogantatás utáni 7. napon volt... aztán megszoktam... aztán fogyhattam kicsit - az ötödik hónap után, és utána már a szülőszobában azon gondolkodtam, hogyan fogok szoptatni? olyan szokványosan kicsi és nem duzzadt feszes volt...
---------------------------------------
krémezd be a bimbit, lehet, hogy csak ki van száradva! :)
Köszönöm a válaszokat!
Hát majd nemsokára kiderül. A héten nem várom.
A mellem továbbra is nagyon fáj, még ma rosszabb volt mint eddig. De már nem bánnám, csak amiatt fájna, hogy úton van a baba...Tény, hogy nem vagyok el mellfájós, max nekem is megduzzad és fáj egy kicsit alul. De ez most a nagyon fáj a bimbó körül, meg már mit tudom én hol. :) Az egész be van durranva. A párom meg is jegyezte, hogy most nagyobbak. :)
Nekem is ilyen volt. Megdagadt, nagy, feszes. Párom imádta, csak nekem fájt kegyetlenül és nem szerettem, ha hozzá ér.
18 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!