A mensim nem jott meg 33 napja, es a ciklusaim altalaban 28-32 naposak. A terhessegi tesztem negativ volt 3 napja. Lehet, hogy megiscsak terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Az utolso szeretkezesunk a parommal kb. 18 napja volt, tehat, mikor megcsinaltam a tesztet mar meg kellett volna tortenjen a beagyazodas. Lehet, hogy 15 nap utan agyazodik be? A melleim fajnak, mint menstruacio elott is, de nincsenek gorcseim. Mas tunetem nincs. Koszi a valaszokat.2009. nov. 4. 14:01
1/9 anonim válasza:
szija
nem szeretnélek lehangolni, de nekem is ált 30 naposak a ciklusaim. ma 37 napra megjött ez a .....
neked sok szerencsét kívánok, hátha neked összejött
2/9 anonim válasza:
Hát sajnos nekem is megjött, 36 napra, pedig eddig mindig 30 naposak voltak a ciklusaim. Én két tesztet is csináltam de mindkettő negatív lett, de még akkor sem hittem neki. Csak akkor amikor már megjött. Máskor elhiszem ha negatív és nem reménykedek. De remélem neked csak tévedett a teszt.
3/9 anonim válasza:
Szia én azt javasolnám, hogy amikorra nem vártad volna, pl tegnapra, akkor ahhoz képet egy hétre tesztelj, ha addig nem jön meg.
4/9 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat, en sem igazan remenykedem, a teszt utan lemondtam rola, de azert penteken meg egyet tesztelek, ha addig nem joon meg. :)
2009. nov. 4. 17:42
5/9 anonim válasza:
Szia,nekem is 30-32 naposak a ciklusaim,ma a 35. napom volt,reggel teszteltem,negatívat:(Szóval úgy látszik a hozzászólásokból,ez egy ilyen csúnya hónap nekünk késéssel,de baba nélkül:(Na azért ha péntekig nem jön,péntek reggel én is tesztelek mégegyet,és vissza fogok nézni ide hozzád,hogy nálad mi újság!Írd majd meg jó?Én is megírom,és addig is drukkolok magunknak:)
6/9 anonim válasza:
Előző vagyok,én már nem tesztelek,az előbb jött meg:(Neked azért drukk,írj majd,hogy mi újság!
7/9 A kérdező kommentje:
Szia elozo, nekem meg mindig nem jott meg. Nem nagyon hiszem, hogy babas lennek, de persze azert egy kis drukk van bennem. Ha kibirom, csak hetfon tesztelek, de akkor visszairok.
2009. nov. 5. 12:39
8/9 A kérdező kommentje:
Sziasztok, nem birtam ki, es ma teszteltem. POZITIVAT! Nagyon boldog vagyok. Kivanom mindenkinek, aki szeretne, hogy minel hamarabb teszteljen 2 csikosat!
2009. nov. 8. 08:24
9/9 anonim válasza:
Sziasztok!
én a ciklusom 32. napján vagyok ma teszteltem egy negatívat reggeli 2. vizeletből.
Fáradékonyság,rosszul létek vannak.
Mikor teszteljek újra?Lehet még baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!