Menyire megbizható a hüvelyi ultrahang?
Nem hiszem, hogy terhes lennél. Szerinem a tabletta kavart be. Nekem amikor terhes voltam, hat hetesen látták először a babámat a hüvelyi ultrahangon, de a teszt már két héttel előtte kimutatta.
Nem tudom, mikor fog megjönni, bár egyszer én is szedtem be hetvenkét órás tabit, de nekem nem volt ilyen hatással, nekem a bevétel után pár nappal megjött, aztán utána rendesen megint volt ciklusom. Szerintem mindenképp menj el orvoshoz megint és mondd meg neki azóta sem jött még meg és ez téged zavar, nézze meg, mi lehet ennek az oka. Amúgy nekem nemrég volt ilyen (hasonló) gondom. Ugyebár én nyolc hónapja szültem, azóta csak kétszer jött meg rendesen (ami normális), és azt hittem, visszatért a ciklusom, de az utolsó előtti menstruációm után majdnem két hónap telt el, pedig tuti nem lettem újra terhes. Tudod minek a hatására jött meg? Elmentem egyet bulizni és bejött pár kopasz fiatalember balhénzi (na engem sem kellett félteni), aztán jól megkergettek a parasztok, én meg kissé be voltam parázva, na reggelre már meg is jött. Na most nem azt mondom, hogy provokálj balhét és kergettesd meg magad, de egy kis testmozgás talán segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!