Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az orvos szerint kicsit magas...

Az orvos szerint kicsit magas a prolaktin szintem, Bromociptrint írt fel. Kinek sikerült így teherbe esnie? Mennyi idő alatt?

Figyelt kérdés
Azt is mondta a doki, hogy ha nem lesz 3-4 hónap alatt baba, akkor menjek vissza. Annyira csak erre koncentráltam, mert már elképzelni sem tudom, hogy sikerülhet, hogy elfelejtettem megkérdezni, hogy mi van, ha terhes leszek. Tovább kell szedni vagy nem? Nektek mit mondtak? Köszi a segítséget!
2009. nov. 3. 19:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem is ugyanez volt a gondom. Elkezdtem szedni a Bromocriptint, s alig egy hónap múlva már pozitívat teszteltem!!! :))) Előtte másfél évig vártuk a csodát. :) Sok sikert, remélem neked is ilyen hamar fog segíteni! Én napi felet szedtem, így azt mondta a dokim, hogy ne folytassam pozitív teszt után, de aki többet szed, annak elképzelhető, hogy a 12. hétig is folytatnia kell, nehogy elvetéljen. Ha pozitívat tesztelsz, azonnal hívd a dokit, s kérdezz rá nála - az a tuti!
2009. nov. 3. 20:15
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nagyon bíztató. Gratula a babóhoz! Mi is 14 hónapja próbálkozunk már. Én is felet kell szedjek, tehát gondolom utána nekem se kell, de persze fel fogom hívni a dokit megkérdezni.
2009. nov. 3. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Majd jelentkezz, ha sikerül! :) Addig is kitartás, nagyon szorítok nektek!!! :)
2009. nov. 3. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mit jelent,hogy kicsit magas?

Én most küzdöttem le 3 hónap alatt a normálisra!

Sajnos én elvetéltem a magas szint miatt fél éve!

Nekem 800 körüli volt az érték, 2 üvegcsét szedtem be,napi 1 szemmel.

Még nem lettem babás,de már gyógyultnak nyílvánítottak mert 130 lett.

Nekem az mondta a doki,hogy ha babás lennék azonnal menjek vissza és fokozatosan abba kell hagyni!

Habár nem értem,ha emiatt vetéltem el akkor miért nem lenne szabad tovább szedni....?

2009. nov. 4. 15:26
 5/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyi a kicsit magas, mert azt nem mondta. Köszi a drukkot. Tavaly szeptemberben volt olyan, hogy 1 hetet késett, pozítiv tesztjeim voltak (nem halvány) és utána megjött mégis. Lehetett ez az oka? Majd felhívom tényleg a dokit.
2009. nov. 4. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!