Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetek-e terhes, ha oktober...

Lehetek-e terhes, ha oktober 2-án volt meg, és még nem jött, meg mivel megszakitásal védekeztünk?! és igaz-e a plusz-minusz 1hét?

Figyelt kérdés
2009. nov. 3. 16:30
 1/3 anonim ***** válasza:

lehetsz terhes , mert ez nem 100 % os védekezési mód(márha van olyan)hány naposak a ciklusaid?

MI az a +- egy hét?

2009. nov. 3. 16:43
 2/3 anonim ***** válasza:

Gondolom a +- azt jelenti,ogy előtte és utána egy hétig nem eshetsz teherbe.Ezzel nagyon vigyázz,mert nem igaz!

A ciklusod hosszától függ,és a péd idejétől,hogy teherbe estél-e?Ha 28-30naposak a ciklusaid,akkor már kimutathatja a terhesteszt.

2009. nov. 3. 16:50
 3/3 anonim ***** válasza:
Mi is megszakításos védekezést alkalmazunk, én eddig nem lettem terhes, de ez nem azt jelenti, hogy minden nőnél így van. Úgy hogy védekezzetek normálisan, mert ez vagy vagy módszer. (nálunk nem baj ha jön a baba, de ez előtt gyógyszert szedtem, mert az a tuti!!) Csinálj egy tesztet!
2009. nov. 3. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!