3 napja késik. Naponta többször mindjárt megjön érzésem van, aztán elmúlik. Semmi más tünetem nincs. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Elvileg volt peteérésem, de furcsa, hogy érzékeny szokott máskor lenni a mellem. Most csak a mindjárt megjön érzés van. Volt valakinek hasonló tapasztalata?2013. szept. 10. 12:44
11/12 anonim válasza:
Szia,nekem a mensi elmaradása után csak 2 héttel mutatott pozítívat a teszt,a melleim viszont már egy héttel a pozítív teszt elött már érzékenyek voltak.A mindjárt megjön érzés nekem is volt,de csak pár napig,és a melleim nekem mindig érzékenyek voltak mikor meg kellett volna jönnie,de most nem és még furcsáltam is,de szerintem a megjön érzés is csak azért volt mert már hozzá szoktam,h minden hónapban megjön és már el se tudtam képzelni h sikerülhetett a baba.Csak azt tudom tanácsolni,ami mindig nekem is reményt adott ,h mérd le a hőd és ha magasabb mint szokott lenni (nekem pl mindig 37 felett volt) akkor jó rá az esély,h babát vársz.nem tudom azt irni,h rögtön tesztelj,mert én is minden második nap teszteltem,hátha és mindig csak csalódtam,h egy csík jelent meg,de az biztos h ha két hetet már késik akkor már tuti pozítív lesz a teszt ha babás vagy. :) Szurkolok,h sikerüljön és légyszí írd meg ha van már eredmény,és az is lehet,h nállad már hamarabb mutat pozítívat a teszt,mint nállam.Megy a drukk.
12/12 anonim válasza:
Szia. Nos? Mit mutatott a teszt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!