Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ezek utalhatnak terhességre?...

Roníí17 kérdése:

Ezek utalhatnak terhességre? Vagy csak azért van mert nagyon rágörcsöltem?

Figyelt kérdés
eddig rendszeresen megvolt mindig a menszeszem.. utánna csak 2napot azt is 12 nap késéssel, augusztusba pedig 2* is.. vtam nődokinàl de hamar tulugrotta az egészet. Szeretnénk babát. hànyingerem egyre többet van..a derekam majd le szakad,egyszer nem kivànom a kajàt,van mikor meg alig birom abba hagyni..a pulzusom egyre többször felgyorsul,a hasam szúrkàl. a melleim érzékenyebbek mostanàba. szerintetek? :/

2013. szept. 8. 20:58
 1/5 anonim ***** válasza:

tesztet kéne csinálni..

mikor kellene,illetve nem kellene megjönnie a vérzésednek?

2013. szept. 8. 21:39
 2/5 A kérdező kommentje:
10.-én.. bàr a ciklus.hu mindig pontos volt a múlt hónapot leszàmítva és ott szept 22-t ír..
2013. szept. 8. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:

holnap reggel első vizeletből lőjj el egy tesztet

nyugodtan pisilj bele valamibe,és tedd félre

majd menj el egy patikába tesztért,

hazamész és belemártod,és kiderül hogy mi a helyzet.

ezt azért írtam,mert gondolom nincs otthon teszted,és az a 1-2 óra míg elszaladsz tesztért a reggeli pisiből nem fog elszállni a legnagyobb hcg koncentráció,(hiszen a reggeli első pisi tartalmazza a legtöbb hcg-t ami 2 naponta duplázódik..)

szóval tesztelj!

2013. szept. 8. 22:10
 4/5 A kérdező kommentje:

most vettem meg. délutàn is jo vagy inkàbb holnap d.u ?

x-epil vizeletsugarasat vettem. remélem megbízható.

2013. szept. 9. 12:20
 5/5 A kérdező kommentje:
holnap reggel*
2013. szept. 9. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!