Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Most akkor meg sem fog jönni?...

Most akkor meg sem fog jönni? Mire számítsak?

Figyelt kérdés
Pénteken voltam dokinál uh szerint nem vagyok terhes. És a papíromra azt írta a doki, hogy a nyálkahártyám 5mm-er. Azt már tudom, hogy ez a terhességhez kevés. De azótta sem jött meg! Most akkor mire számítsak?
2013. szept. 8. 20:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet csak szimplán kimarad ebben a hónapban,van ilyen..
2013. szept. 9. 07:46
 2/4 A kérdező kommentje:
Csaj olyan furcsa mert eddig ilyen nem volt. Mindig megjött időben
2013. szept. 9. 13:16
 3/4 anonim ***** válasza:
bármitől késhet:fronttól,terhességtől,stressztől,hormonoktól és még 100 meg 100 dologtól.Teszt nélkül itt senki nem fogja kitalálni...
2013. szept. 9. 21:41
 4/4 A kérdező kommentje:

A tegnapi tesztem negatív! Már 5 napja késik. Eddig soha nem maradt ki egy mesim sem. Tegnap elmentem nőgyógyászatra de az uh rossz volt így meg sem vizsgáltak.

Nem hiszem, hogy terhes lennék. inkább valami bajra gyanakszom. Lehetetlen hogy a teszt nem mutatná ki 5nap után sem?!

2013. szept. 10. 17:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!