A terheségi teszt lehet pozitív nem terhesség esetén is?
ha már konkrétan kérdezed, igen lehet ..nekem sok pozitív tesztem volt és sajnos a cisztáimat kellett vele ellenőrizni, hogy kiürült-e..rá is van némelyikre írva, hogy cisztát is pozitívként értékelheti, de nincs összefüggésbe a p2 eredménnyel. P3 pedig egy felfázás, vagy kisebb fertőzés miatt lehetett..szerintem most nem ciszta van, mert azt észrevették volna..ott lapul egy kicsi baba a te leírásod alapján.
szerintem, ha halovány a teszt akkor magad megnyugtatására ha pár nap múlva ismételsz erősebben kell mutatnia, de mindenképp irányozz a dokihoz, mert ott egy baba van!
elvileg ha egyszer pozitív volt akkor már most is kimutatja, de várj reggelig. Ha nem bírod ki akor 2 órát legalább ne igyál és ne pisilj, hogy begyűljön a vizeleted és ne higuljon fel.
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!