Okt31-re vártam, még nem jött meg, ennek nagyon örültem. Csináltam tesztet ami sajnos negatív lett- (, olyan érzésem van mintha bármikor megjöhetne, szerintetek attól még lehet baba?
Figyelt kérdés
2009. nov. 2. 06:23
1/5 anonim válasza:
Ha terhes lennél,már kimutatta volna a teszt...
2/5 anonim válasza:
Szia! Én 26-ra vártam, akkor még nem mutatta ki a teszt. Szombaton teszteltem újra, és nagyon erős pozitívat teszteltem. Szerintem, ha továbbra sem jön meg, akkor pár nap múlva próbáld újra.
3/5 anonim válasza:
Ha nemvárt napján negatívat mutat a teszt még nem azt jelenti, hogy tuti nincs baba. Lehet, hogy még alacsony a hSG szint. Pár nap múlva tesztelj újra, akkor talán már többet megtudsz.
Tapasztalatból írom :)
4/5 anonim válasza:
Utolsó vagyok, javítanék: hCG szint.
Bocsi, elnéztem mert nem mára "nem vártad".
Nekem nemvárt után a 4. napon lett + a tesztem.
Megy a drukk :)
5/5 anonim válasza:
szia
nekem nem várt után 1héttel lett negatív tesztem, majd ismét egy hét és pozitív lett.
sok sikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!