Szerintetek mi állhat a háttérben? Baba vagy gyógyszer?
Hát szerintem még ebből lehet baba. Sőt, én a gyógyszerre egyáltalán nem gondolnék, mivel volt 2 pontos mensi már, miért a 3. maradna ki miatta.
Én úgy jártam, hogy a nemvárt után pár nappal, majd rá 3 napra is teszteltem tehát kb a 5-6 napon, de negatív volt. Már tényleg nem tudtam mire gondoljak, mert mensinek semmi nyoma nem volt. Úgyhogy dühömben nem is foglalkoztam vele. Majd rá kb egy hétre hányingerem lett bizonyos szagoktól, akkor kezdtem gyanakodni, és akkor már pozitív volt a tesztem is.
Mindezt úgy, hogy én is tudtam, hogy mikor volt peteérésem, tehát én is azt gondoltam, hogy a mensi kimaradása környékén papírforma szerint már kimutathatta volna....
Sztem várhatsz még 2 max 3 napot ha nagyon nem bírod! :)
De a legelső vizeletből tesztelj, amint felkelsz.. Annak van sok hcg tartalma! :) Drukkolok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!