Laparoszkópiám lesz következő ciklusban, de csak ellenőrzés céljából. Ha minden rendben odabent, akkor lehet is próbálkozni egyből?
A dokim laparoszkópiát javasolt,h "körbenézhessen" odabent,h minden rendben van e(elzáródás,endo...)
Ha minden ok,akkor már abban a hónapban is próbálkozhatunk?
És ha esetleg van elzáródásom,de helyre is tudja hozni a műtét közben,akkor mennyit kell várni vajon?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Szia!
Nekem október 22-én volt laparoszkópiám, 27-én pedig hiszteroszkópiám. Nekem is csak körbenézés céljából végezték el a műtétet.
Nálam mindent rendben találtak, de így is azt mondta az orvosom, hogy 2 hétig nem lehet házas életet élni :( Általában egy menstruációt meg kell várni és csak utána lehet próbálkozni az esetleges méhen kívüli terhesség és a fertőzések elkerülése végett. Ha méhtükrözést is csinálnak, mint nekem is akkor a méhet is egy kicsit megbolygatják és nem is tudna rendesen beágyazódni a pici. Ezt az orvos mondta.
Ha kérdésed lenne a műtéttel kapcsolatban szívesen válaszolok.
Szia!
Nekem október 26.-án volt laparom, szintén csak "körbenézés" céljából.
Mivel minden rendben volt, csak a petefészekben lévő cisztákat égették ki, ezért azt mondta doktor úr amikor fizikailag készen vagyok a házas életre akortól mehet a dolog.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Akkor ezek szerint itt is igaz,h ahány orvos,annyiféle változat. Na majd kiderül,h az én orvosom mit mond.:)
Nem bánnám,ha nem kéne várni és ez lenne eddigi legszebb karácsonyunk.:)Kívánom,h Nektek is így legyen!
Azt megkérdezhetem még,h Nektek hol csinálták? És kaptatok katétert,volt beöntés? Ezektől valahogy nagyon félek,még soha nem volt műtétem.:s
Nekem okt. 21-én volt laparom endometriózis miatt, de egyúttal megnézték az átjárhatóságot és méhtükrözésem is volt. Nekem nem mondta a doki, hogy meddig nem lehetünk együtt a férjemmel, de most közel 2 héttel a műtét után érzem magamat nagyjából készen rá.
Nekem nem volt beöntés, csak 2 kúpot kaptam. Katétert fognak használni, de csak altatás után és mielőtt kijössz a műtőből, már ki is veszik, szóval ha nem mondják, csak sejteni lehet utána a kissé fájdalmas 2-3 vizeletürítés miatt.
Ne félj a műtéttől, nekem csak nagyon enyhe fájdalmam volt, de kaptam az infúzióban gyógyszert. Már 3-4 órával a műtét után ki kellett mennem pisilni, másnap délben jöhettem haza. 3 pici sebem van, szépen gyógyulnak.
Szia!
Első vagyok. Nekem a Sote I.-en csinálták. Én a műtét előtti este kaptam beöntést. Ne félj tőle Én is most kaptam először és pozitív "élmény" volt.Egyáltalán nem fáj.
A katéter már érezhető, de kibírható. Akkor vették ki amikor már egyedül el tudtam menni a WC-ig. Utána még kb.10 percig úgy éreztem, hogy nem vették ki, de utána elmúlt ez az érzés. Hamar összeszedtem magam :)
Téged hol műtenek?
Köszönöm!
Hát muszáj vagyok össze szedni a bátorságom.Lassan 1éve halasztgatom,bíztam benne,h sikerül enélkül is,de be kell látnom,h eljött az időm.:( Közben megszületett Keresztfiunk is és most derült ki,h testvéreméknél is ikrek(!)jönnek.:) A nagy boldogságban sajnos a szívem majd megszakad,h csak mi vagyunk ilyen "szerencsétlenek".:(
Dunaújvárosban fognak műteni.
Köszönöm szépen a válaszokat,sokat segítettetek!Azért ha még vmi eszetekbe jut,írhattok ám nyugodtan.:)
Ja még vmi,vérezgetettek utána?Hogy készüljek? A ciklus ugyanúgy folytatódik mintha mise történt volna?
Szia!
Megint az első vagyok.
Valószínűleg fogsz vérezni utána, Én 4 napig véreztem mensiszerűen. Az orvos azt mondta, hogy teljesen normális ilyenkor a vérzés és, hogy ettől még időben kell megjönnie az esedékes mensinek. Nekem még van 1 hetem addig, így csak remélhetem, hogy valóban így lesz :)
Hidd el jól teszed, hogy elmész a műtétre. El sem tudom mondani, milyen jó érzés, hogy túl vagyok rajta és közelebb kerültem a sikerhez.
Meglátod Te is sokkal jobban fogod érezni magad utána, hisz egy lépéssel előrébb leszel :)
Köszönöm szépen!
Szívből kívánok Nektek mielőbbi Babásodást!:)
Köszönöm szépen!
Viszont kívánom Neked is!
Remélem az idei Karácsony sokunknak a legszebb lesz :)
Első voltam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!