Bevállalnátok 4. babát köldökzsinór-őssejtért ebben az esetben? Van akinél az őssejt segitett valamelyik gyermekén?
az 5 éves fiamnál rákot diagnosztizáltak. látom h mindent megtesznek érte és még az elején vagyunk a harcnak-holnap jön a 3. kemo-,de a helyzet elég nehéz,ugyanis 4-es stádiumban van,csontvelő-áttétek miatt,aminek a gyógyitási esélye 30%. az én fejemben kavarog pár napja ez a gondolat,h szülnék egy 4. babát-amúgy is akartunk de csak később mivel mindegyik császáros volt- és addigra összeszednénk a tárolásra szükséges pénzt-eddig erre nem tellett sajnos... :(
még senkinek sem beszéltem erről,és tudom h veszélyes a 4. császár főleg h a kicsi csak 11hós..
nagyon megköszönném ha irnának azok akik levetették h ilyen betegségnél felhasználható-e,használna-e.. mind3 alkalommal azonnal teherbe estem ezzel nem lenne gond..
szia!
szerencsére a saját őssejtjeivel meg is történt a transzplantáció. így az esélyek 70%-ra nőttek. vérből gyűjtik ilyenkor. túl vagyunk rajta,most már a regenerálódási fázis van. 1 hónapja történt a transzplant, minden rendben vele,szegény csak a mellékhatásoktól szenved még-nagyon sovány,nincs haja és olyan a bőre mintha megégett volna- de azt mondják 1-2 hónap és ezen is túljut.
köszönöm az érdeklődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!