Ma feljebb ment a hőm, de csak 1 tizedfokkal. Ma vagyok a 14-ik cn-on, általában 26-29 naposak a ciklusaim. Mikor legyünk együtt?
A múlt hónapban használtam ovutesztet,és az első -- napon jobban felment a hőm,pontosan 3 tizedfokkal.Az utolsó + napon szintén csak 1 tizedfokkal ment feljebb.Most nem tudom mikor legyünk eggyütt?Mi van ha tüszőrepim megvolt éjjel valamikor?Nem szeretnénk lekésni,ezért kérdezem meg mikor legyünk eggyütt?Utoljára tegnapelőtt voltunk.Meddig termékenyíthető meg a petesejt????Hallottam már olyat,hogy 6-12óra a megfelelő,de olyat is ,hogy 12-24 óra.
Köszönöm a válaszokat!!!
Gratulálok a kisfiaidhoz!És NAGYON köszike a válaszod!Akkor ma este,és holnap is eggyütt leszünk!:)És még utána való napon is rásegítünk.Remélem ez nem lesz sok!?
(éjel is kívántuk egymást,de nem mertünk eggyütt lenni,mert olyanokat olvastam,hogy 2-3 naponta kell csak,hogy megfelelő legyen a sperma minősége és mennyisége...ez valóban így lenne?Mindenesetre kedves első válaszoló megfogadjuk a tanácsod,és remélejük nekünk is összejön!Sok boldogságot!!!
Sziasztok, Én a neten olvastam egy cikkben , hogy tévhit a 2-3 napos szex, abban az esetben lehet jó, ha kevés a férfi spermaszáma, de a termékeny időszakban minden nap együtt kell lenni.
Én ebben a hóban próbáltam ki az ovu tesztet és az utolsó + napon 1 tizedet , majd a negatív napon 3 tizedett ment fel a hőm , hasonlóan mint neked.
Mi a pozitív napok előtt, a két pozitív napon és még a következő két negatív napon is együtt voltunk.
( a 3 napok előtt volt tojásfehérje szerű nyákom )
Remélem sikerült , és neked is ezt kívánom.
Még 6-7 napom van a nemvártig.
Húúúú,NAGYON aranyosak vagytok!Akkor mától MINDEN NPA eggyütt leszünk!Remélem elég a párom spermaszáma!Velem minden oké!Drukkolok mindenkinek aki szeretne babát!!!!!!!!!
Azt még meg szeretném tőletek kedves válaszolók kérdezni,hogy :
-a ciklus 2-ik felében mindenképpen felmegy a hő,vagy csak ha van tüszőrepedés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!