Mitől fájhat ilyen furcsán a hasam? DPO után vagyok 8-9 nappal. (nem a petefészeknél, nem oldalt fáj)
Mitől fájhat ilyen furcsán a hasam, néha olyan mintha buborék lenne, néha meg mintha fel lennék fázva kicsit szurkál a hasam alja, és a hüvelynél is néha érdekes érzésem van, mintha huzná valmai bellülről:?????
A pisilés is sűrűbben jön rám, de nem fáj és voltam már párszor felvázva , ez szerintem nem olyan.
Kedves utolsó , és mikor jelentkeztek ezek a tüneteid?
Nekem csak akkor volt ma vagyok 10-11. napon és most csak feszül a hasam, lehet sokat ettem, olyan éhes voltam ma mint a farkas.
4-5 nappal a nemvárt előtt szokott ilyen lenni.
Utolsó voltam
A 14. DPO reggelén tesztelj! Úgy izgulok, nagyon várom az eredményt!
(első vagyok)
köszönöm , ma van a 12.dpo.
teganp csináltam egy ovus jóstesztet, de szinte semmi csík nem volt.
A hőm változatlan, néha iszonyatossan melegem van , néha meg mintha lázas lennék úgy ráz a hideg.
Reggel volt olyan érzésem mintha megjönne, kb 2-3 percig, majd elmúlt , és utána érdekes alhasi szurkálódás, tompa fájással. Ki érti ezt?
Azóta néha alhasi szurka (talán) , meg olyan mintah tele ettem volna magam feszül a hasam.(egy kefirt ettem, meg egy fél szelet felvágottas kenyeret)ettől a mennyiségtől csak nem durranok ki.
Ja és néha nagyon szédülök, őedig csak ülök az irodámba.
pedig csak ülök (ezt akartam írni)
Éppen ráz a hideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!