Ki tudja nekem valaki pontosan számolni a Jónás napomat? Születtem 1983. 04. 03. Nyíregyházán, délután 17.50-kor.
Figyelt kérdés
köszi!!!!
utolsó menzeszem aug.13.
nem tudom milyen adat kell hozzá
2013. aug. 27. 21:01
1/7 anonim válasza:
Szia,nem tudom már hol töltöttem ki a jónás naptáramat,de nekem 20.-án van születésnapom és mindig akkorra írta a jónás napot vagy max 1 nappal később és előtte 3 nappal korábban kell együtt lenni.Most próbáltam keresgetni a neten de nem találtam meg azt az oldalt.Azt viszont nem tudom mennyire hatásos,mert sajnos még nem adatott rá alkalmam kipróbálni,mert a párom még nem akar babát,de egy évre előre be van írva a telefonomba hogy nekem mikor van :)
2/7 anonim válasza:
Beirtam a google-ba hogy jonas naptar es az nlcafe egyik oldalat dobta ki amin levan irva egy angol oldal utmutatoval, kiprobalni en nem tudom mert nem gep elott ulok, de egy probat meger
3/7 anonim válasza:
4/7 anonim válasza:
Na mire megtaláltam addigra megírta az utolsó,hát elvoltam vele én is egy darabig
1.voltam
5/7 anonim válasza:
de ez érdekes,mert nekem pl októbertől 11-17 körőlre rakja a napokat előtte pedig mindig 17-22 között volt persze nem egy hónapban hanem általánosságban,hogy van ez..
7/7 anonim válasza:
Sziasztok! Az előző linket én küldtem. Megcsináltam a jónás naptáramat nekem minden hónap telihold előtt 4 napra teszi. Van olyan hogy telihold naptár a googleba így írjuk be ott vissza lehet keresni évekre a hold állását és ahoz fogja viszonyítani a jónás napokat h.amikor születtünk mikor volt telihold. Én telihold előtt 4nappal születtem ezért a termékeny napok mindig telihold előtt 4nap. Akinek nem sikerül az astro.com-on megcsinálni így is kiszámolhatja a telihold naptár segítségével. Nem tudok mit nyilatkozni szerintem egy gyermekáldáshoz ez kevés ha pl.valami szervi ok is áll a "meddőség" hátterében. A cikk alapján már kiszámoltam a telihold naptár segítségével csak akkor még nem voltam benne biztos h.jól csináltam. E hónapban 18.-a volt a jónás napom ráadásul akkor volt ovum. De úgy érzem meg fog jönni és volt h.a holdnaptár szerint akkor voltam termékeny amikor éppen elmúlt a menzeszem nekem nem jött be úgy gondolom pedig orvosilag minden ok baba meg sehol már 2 éve. Sok sikert mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!